Joi – bursã. La Vulcan se tine la primãrie

În judetul Hunedoara are loc, joi, începând cu orele 9,00, cea de a treia bursã de la începutul acestui an. Este o bursã a locurilor de muncã destinatã tuturor celor ce cautã acum un job, însã, oferta nu este foarte generoasã. Cu toate acestea, sunt deja câteva societãti care s-au arãtat interesate sã ofere somerilor si nu doar lor, un job.
„Pentru bursa de joi, noi, la Petrosani, avem 4 societãti care au  confirmat prezenta, iar ca si numãr de locuri de muncã, vorbim despre unul redus, respectiv 23, pânã acum. Avem destul de multe locuri pentru muncitori  necalificati, ceea ce, în general, nu prea aveam, dar si pentru tâmplari, confectioneri, o paletã destul de restrânsã”, spune Judith Babtan, sefa ALOFM Petrosani. Ca o noutate, de aceastã datã, în municipiul Vulcan, somerii sunt asteptati la sediul primãriei din localitate. „Este o bursã ce are loc doar la nivelul judetului Hunedoara, iar în Valea Jiului se  organizeazã la Petrosani si la Lupeni, în sediul agentiilor, iar la Vulcan, de aceastã datã,  se va organiza în sediul primãriei. Asadar, rugãm toti somerii din Vulcan sã se prezinte la bursã, la primãrie, nu la punctul nostru de lucru”, mai spune Judith Babtan.
Aceastã bursã este una doar pentru judetul Hunedoara si se mai tine si la alte agentii din nordul judetului.  De altfel, somerilor li se oferã o nouã sansã de a se angaja, chiar dacã nu sunt multi cei care si-au anuntat prezenta pânã acum.
Diana Mitrache

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.