SNIMVJ vinde deseuri provenite din industria minierã

Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului cautã sã valorifice deseurile provenite din  industria minierã.  Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului mai face o încercare în a vinde piese destinate lucrului în subteran.
În acest sens, Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului  încearcã sã valorifice pe Bursa Românã de Mãrfuri  mai multe  bunuri. De-a lungul timpului, Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiuluia încercat sã mai vândã astfel de bunuri, însã în zadar. Complexul Energetic Hunedoara ar putea fi beneficiarul acestor piese destinate  lucrului în subteran. Licitatia va fi  organizatã în data de 14 mai. Pânã atunci, cei interesati de  piesele vândute de Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului pot depune ofertele.
Cosmin BACIU

2 comentarii la „SNIMVJ vinde deseuri provenite din industria minierã

 • 14 mai 2019 la 09:09
  Permalink

  mai bine ar sta toate fiarele din depozit pe pieptul celor care iau asemenea decizii daca tot trebuie vandute vindetile cu un leu ceh ului ca doara ei leau bagat acolo pe banii lor cum ar fi mai desteptaciune de gheata de aur daca mergi acasa si nevastata te ar taxa pentru ciorba din farfurie cumparata din salariul tau ?

  Răspunde
 • 17 mai 2019 la 21:26
  Permalink

  LA SNIM VJ IN PERIOADA CIT A FOST ANGHEL TRANSFORMATOR DIRECTOR SI NICOLESCU DIRECTOR TEHNIC S AU DAT MARI TUNURI FINANCIARE NU PUTEM UITA CUM VENEA COLTESCU IN CURTE LA PARSOSENI SI ALEGEA MARFA IAR ANGHEL SE PURTA CA O SLUGA ,CONTRACTE DUBIOASE CU FIRME DE INCHIDERE MATERIALE FURATE SI GASITE DE NICOLESCU LA STADIONUL DIN URICANI SI JAFUL DE LA PETRILA DE UNDE S AU VANDUT UTILAJE,ECHIPAMENTE ,DESEURI ,CUPRU SI ALTELE DE NICI ACUM NU POT INCHIDE BALANTA FINANCIARA.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.