Fotbal, liga a IV-a Hunedoara / Jiul – Minerul Uricani 3-0 – Peste aSteptãri

De la douã echipe aflate în a doua parte a clasamentului unei ligi a IV-a nu te astepti la prea multe. Iatã însã cã vreo sutã de curiosi veniti cu treabã la târgul din incinta stadionului s-au urcat în tribune relaxându-se la o partidã de vacantã.
O partidã în care totusi Jiul a arãtat mai multã poftã de joc în fata unui adversar plictisit fãrã nici cea mai micã urmã de replicã. În felul acesta cu Plãcintã si Cãt. Pop într-o zi de exceptie cu Stoicoiu sau Tutã mereu în cãutarea golului (au avut patru ocazii clare de gol), Jiul s-a impus ferm fiind echipa de unde a rãzbit fotbalul din plãcere.
Retezatul Hateg ca si campioanã
Retezatul Hateg a reusit un 2-2 important la Aurul Brad (a condus cu 2-1 pânã în min. 85) prin golurile marcate de Rosca si Tiric aducând-o foarte aproape de locul 1.
Echipa hateganã mai are nevoie de patru puncte în ultimele trei etape pentru a fi sigurã de locul 1, urmând sã joace cu Jiul (acasã) Univ. Petrosani (acasã) si Cetate II Deva (deplasare). Oare le va obtine? Inter Petrila a învins cu 2-1 pe Gloria Geoagiu (goluri marcate de M. Filip), având ca obiectiv locul 2.
Declaratia zilei
”Am ratat obtinerea locului 1 în liga a IV-a Hunedoara, nu pot decât sã urez succes Hategului în meciul de baraj cu Pecica. Noi avem ca obiectiv locul 2 si Cupa României, faza pe judet asa cã vom trata cu toatã seriozitatea meciul din semifinale cu Minerul Uricani”, Eugen Duma presedinte CS Inter Petrila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.