Mai multe zone verzi au fost luate in calcul pentru a planta puieti de copaci si asta s-a intamplat la finele saptamanii trecute, in Petrosani. In plus, cateva zone de joaca pentru copii au fost amenajate.
De altfel, la Petrosani, primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune ca a plantat mai multi arbori, majoritatea ornamentali, dupa ce oamenii au cerut, in mai multe randuri, ca aceste zone sa fie infrumusetate astfel.
„In aceste zile am demarat actiunea de plantare a copacilor in diferite zone ale municipiului. Parcul din zona strazii Pacii si-a schimbat infatisarea, dupa ce s-au plantat mai multi arbori de tuia, platani si artari. Astfel de actiuni continua si pe strazile Oituz si Unirii”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi.
Doua gradinite au si ele acum spatii noi de joaca si afara. Vorbim despre cele mai nou- reabilitate locatii, unde cei de la administrarea domeniului public au pus cateva jocuri special destinate recreatiei in aer liber. „Am montat noile jocuri pentru copii, la Gradinita Nr. 2 de pe strada Constructorului, in parcul din zona Pacii si la fosta gradinita din Aeroport de pe strada Aviatorilor”, a mai adaugat primarul.De altfel, in cartierul Aeroport sunt foarte putine spatii special amenajate  pentru copii si aceste doua locatii in care au ajuns jocurile destinate copiilor sunt extrem de bine-venite.
Diana Mitrache