Aflate pe muchie de cutit echipa ACS Energeticianul Tg. Jiu nu a reusit pe stadionul Jiul din Petrosani victoria atat de necesara, ajungand astfel la 16 meciuri consecutive fara succes! Oaspetii sunt primii care dau semnalul ofensivei (min. 4) cand Bortoneanu trimite razant pe langa poarta lui Axinte, apoi in min. 15 Snagov-ului i se anuleaza un gol la o indirecta de la 12m, gresit apreciata de cei de la Sportul. Vin fazele cu golurile cand ambele echipe joaca cu garda jos, iar la reluare, la scorul de 3-2 Energeticianul isi pierde complet energia lasand destule culoare pentru oaspeti cu cateva mari ocazii min. 73. Cublesan sut de la 20m, min. 74 Al. Ionita razant de la 7m care vor termina partida mai proaspeti, in fata unei echipe terminate moral. Acum chiar ca a aparut un mare pericol, in ceea ce priveste viitoarea divizie in care va evolua Energeticianul…
Ce fotbalisti!
Damian Militaru si Eugen Trica (actualul antrenor al Snagovului), fosti jucatori la Steaua, s-au reintalnit la stadionul ”Jiul” din Petrosani.
S-a dus si a doua…
Etapa a 34 a clarificat doua necunoscute la retrogradare Dacia Unirea Braila si CS Balotesti. Scoruri de curtea scolii care arata decalajul valoric intre echipe: Chindia.. CS Balotesti 6-0 si Petrolul Ploiesti – Dacia Unirea Braila 9-1 (Cat. Stefanescu a reusit un hat trick). Metaloglobus Bucuresti mai bate un cui la ”lada” Pandurilor, 6-0, Farul da de pamant 2-0 la CS Mioveni cu argesenii de la ”Dacia”.  Clinceniul scoate un punct in extremis 2-2 la ASU Poli Timisoara golul egalizator fiind marcat in min. 90+3 de Vlad Mihalcea. FC Arges Pitesti bate tot in prelungiri – min. 90+3 – 2-1 cu Ripensia Timisoara dupa ce timisorenii au condus cu 1-0.
GENU TUTU