Accident la mina Lupeni

Un electrician de la mina Lupeni a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident ce a avut loc luni noaptea in subteran. Muncitorul, in timp ce lucra la un transformator, acesta a explodat. In urma exploziei barbatul a suferit arsuri grave. El a fost transportat la spitalul din Petrosani, unde medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale. Medicii de la Petrosani spun ca asteapta acceptul unui spital de arsi din tara pentru a-l transfera.

 

Advertisements

3 comentarii la „Accident la mina Lupeni

 • 7 mai 2019 la 09:29
  Permalink

  Pai sectia de chirurgie plastica de la spitalul din petrosani ce avea sectie de arsi nu mai exista ? Medicul Sorin Bratila era unul din specialistii acelei sectii ce viza accidentele din subteranul vaii jiului cu arsuri in urma exploziilor.Adica ai sectia la tine in spital si astepti acceptul unui spital de arsi .

 • 7 mai 2019 la 12:27
  Permalink

  Cine este b?iatul , sa nu sunte?i c? este vorba din cei noi venniti

 • 7 mai 2019 la 16:43
  Permalink

  Doar un transformator pe ulei ( cele folososite de Enel )ar face teoretic explozie,flacara .Informativa domnilor si dominisoarelor ziaristi ”A fost surprins de o flam? in timp ce lucra, în subteran, la un transformator de joas? tensiune de 0,4 kilovol?i”, a declarat Sorin Istrate, purt?torul de cuvânt al ITM Hunedoara

Comentariile sunt închise.