Douã contracte de lucrãri de executie de aproape un milion de euro sunt scoase la licitatie de municipalitatea de la Petrosani.
Contractele prevãd anveloarea mai multor imobile de pe raza localitãtii.  Unul dintre  contracte prevede ”Executie lucrãri – proiectare (inclusiv verificarea tehnicã a proiectelor) si executie în cadrul proiectului „Cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din municipiul Petrosani” pe loturi: Lot 1: Bloc 3 str. Aleea Poporului;  Lot 2: Bloc 19 str. General Vasile Milea; Lot 3: Bloc B str. Constructorul”. Contractul are o  valoare de  2.631.496 de lei.
Cel de-al doilea contract este tot  pentru anveloparea blocurilor. Contractul a cãrui valoare este de 1.714.742 lei  presupune “Executie lucrãri – proiectare (inclusiv verificarea tehnicã a proiectelor) si executie în cadrul proiectului „Cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din municipiul Petrosani”, pe loturi: Lotul 1: Bloc 2 str. Pãcii; Lotul 2: Bloc 1B str. St. O. Iosif”.  Ambele contracte de lucrãri sunt finantate din fonduri europene. În urmã cu circa o lunã de zile, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani a semnat contractele de finantare.
Cosmin BACIU