Accidente grave provocate de vitezã

Victima se afla pe trecerea de pietoni si a fost lovitã de o masinã condusã de o soferitã de 22 de ani. Tânãra de la volan ar fi avut vitezã si n-a mai putut opri la timp.
Accidentul a avut loc pe soseaua de centurã a municipiului Petrosani, iar victima, o femeie de 49 de ani, din Petrila, a ajuns la spital cu multiple fracturi si o loviturã a cap. Politistii rutieri au stabilit cã femeia rãnitã traversa pe trecerea de pietoni când a fost surprinsã si accidentatã de  autoturismul condus de o tânãrã din Aninoasa, în vârstã de 22 de ani.
Soferita nu consumase bãuturi alcoolice au mai stabilit anchetatorii. Un alt accident, tot din cauza vitezei, a avut loc si pe dealul Hategului. Un clujean de 30 de ani, în timp ce conducea pe strada Viilor, într-o curbã  la stânga,  a pierdut controlul  directiei de mers si s-a rãsturnat în sant.  ”În urma accidentului a rezultat rãnirea usoarã  a unei tinere în vârstã de 27 de ani, în calitate de pasagerã în autoturismul implicat în accident, care a fost transportatã la spital în vederea acordãrii de îngrijiri medicale”, aratã IPJ Hunedoara. Atât soferita din Aninoasa cât si tânãrul din Cluj sunt cercetati penal pentru vãtãmare corporalã din culpã.
Maximilian Gânju

Advertisements