Irina Burghiu Anutoiu, manager interimar al Teatrului Dramatic ID Sirbu din Petrosani

Irina Burghiu Anutoiu este incepand de astazi noul manager al Teatrului Dramatic ID Sirbu, dupa ce fostul manager nu a obtinut la evaluarea activitatii o nota care sa-i permita continuarea activitatii in aceasta functie.
“Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, a semnat astazi dispozitia privind aprobarea rezultatului final al evaluarii anuale a managementului la Teatrul Dramatic „I.D. Sirbu” din Petrosani. Nota obtinuta de catre domnul Cosmin RADESCU in urma evaluarii este 6,37, care a ramas neschimbata in urma respingerii contestatiei depusa de acesta, nota care atrage incetarea activitatii de manager conform prevederilor legale in materie si clauzelor speciale din contractul de management. In consecinta, incepand cu data de joi, 25 aprilie 2019, prin dispozitie a Presedintelui, a fost numit un manager interimar la Teatrul Dramatic „I. D. Sirbu” din Petrosani in persoana doamnei Irina Burghiu Anutoiu-actor în cadrul institutiei de cultura”, arata reprezentantii CJ Hunedoara.
Potrivit reprezentantilor CJ Hunedoara, s-a semnat si un contract de management pe o perioada de maximum 120 de zile, perioada in care se vor face demersurile pentru organizarea unui nou concurs pentru ocuparea postului de manager al institutiei.
“Facem precizarea ca doamna Irina Burghiu Anutoiu a obtinut nota 10 la proiectul de management pe care l-a depus in cadrul concursului organizat pentru ocuparea postului de manager in anul 2017, nota care o recomanda sa conduca interimar cu bune si foarte bune rezultate aceasta institutie de cultura”, sustin reprezentantii CJ Hunedoara.

3 comentarii la „Irina Burghiu Anutoiu, manager interimar al Teatrului Dramatic ID Sirbu din Petrosani

 • 25 aprilie 2019 la 16:49
  Permalink

  Interesant cat de repede a fost solutionata contestatia d-lui Radescu Cosmin . Ma intreb de ce rezultatele afisate pe toate publicatiile nu au fost luate in considerare ??? Interesele sunt cat se poate de meschine…. Nu avem coloana vertebrala ” dragi tovarasi ” !!!
  Daca d-na Irina Burghiu Anutoiu a obtinut in 2017 nota maxima de ce nu a fost promovata pe post de manager ???
  Oare nu este un conflict de interese deoarece d-na Irina Burghiu Anutoiu este lider de sindicat ???

  Răspunde
 • 28 aprilie 2019 la 17:10
  Permalink

  Deci pana la urma cum a dorit babagiul de Avram,s-a rezolvat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.