Petrosani – Sãracii nu mai primesc mâncare, dupã Pasti

 

Aproape 40 de oameni care mãnâncã o masã caldã la cantina socialã de la Petrosani, rãmân fãrã hranã dupã Pasti.
De vinã, spun cei care gestioneazã acest serviciu, este întârzierea cu care s-a aprobat bugetul si  timpul insuficient  pentru a organiza o nouã licitatie. Serviciul a fost încredintat unei firme, iar la finele acestei luni a expirat. Asta face ca oamenii sã nu mai primeascã acum mâncare si  ultima transã a fost hrana rece pe care au primit-o în aceste zile, care sã le ajungã de sãrbãtori. „Contractul nostru expirã la sfârsitul acestei luni si noi deja am început procedura pentru achizitia acestui  serviciu si rãmâne sã vedem când terminãm procedura si reluãm totul. Dupã cum stiti, contractele se încheie anual, dupã aprobarea bugetului local si am avut un act aditional, dar el trebuia sã fie în limitele unei anumite sume, în procente  din contractul anului anterior si, ca atare, am avut act aditional pe vechiul din 2018, pânã la sfârsitul acestei luni. Si anul trecut nu am putut, o perioadã, sã distribuim hranã, dar noi sperãm sã fie cât mai scurtã”, a precizat Cristina Mraz, director  DPLAS Petrosani.
Anul trecut a durat aproximativ o lunã aceastã procedurã, iar în tot acest timp, aproximativ 40 de oameni au fost nevoiti sã îsi procure singuri hrana. Sunt oameni sãrmani, care nu lucreazã si nici nu au lucrat poate vreodatã, iar cantina socialã le aduce singura lor masã din zi.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Petrosani – Sãracii nu mai primesc mâncare, dupã Pasti

 • 25 aprilie 2019 la 06:26
  Permalink

  La munca nu la-ntins mana ! Astia n-ar spala o scara de bloc nici pe 5000 de lei….

  Răspunde
  • 25 aprilie 2019 la 06:44
   Permalink

   Corup?ia rezist? la Petro?ani. Primarul ?tie de ce ,continua cu tupeu.

   Răspunde
  • 1 mai 2019 la 15:44
   Permalink

   UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE !!! sa moara in chinuri fomisti !! Cate console ai ridicat.. ajutat social ? vrei BANI ? la munca TARFOO !!

   Răspunde
 • 2 mai 2019 la 15:50
  Permalink

  TOTI ASTIA CARE PRIMESC MINCARE MOCA SUNT TIGANI.NU SUNT DE ACORD SA MAI PRIMEASCA NIMIC ,NIMIC,NIMIC LA MUNCA CA CEILALTI ROMANI!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.