Minerii au program normal de Pastele Catolic

Complexul Energetic Hunedoara a decis cã, de Pastele Catolic, în minele si la sucursalele energetice din cadrul companiei sã se lucreze normal.
Minerii nu vor primi libere si abia în cursul zilei de joi s-a rezolvat si problema acordãrii sumelor pentru salarii.
„Problema salariilor a fost rezolvatã si s-a transmis, în cursul zilei de joi, la toate unitãtile, aceastã informare. Lucrãm normal în acest week-end, chiar dacã unii sãrbãtoresc Pastele, în timp ce sãptãmâna viitoare vom fi liberi”, a spus Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele, sindicat reprezentativ la nivelul Complexului Energetic Hunedoara.
Oamenii au primit doar primele de Pasti, acum când unii sãrbãtoresc chiar din aceastã sãptãmânã, în timp ce salariile ajung cu întârziere. Sãptãmâna viitoare, însã, angajatii Complexului Energetic Hunedoara vor fi liberi. De vineri pânã luni, nu se va lucra, iar la unitãtile miniere se vor acoperi doar posturile –cheie, cum sunt cele de evacuare a apelor subterane.
Diana Mitrache

Advertisements

7 comentarii la „Minerii au program normal de Pastele Catolic

 • 18 aprilie 2019 la 20:58
  Permalink

  Ca pe viitor sa fie bani la CEH trebuie sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

 • 18 aprilie 2019 la 21:27
  Permalink

  ,,Ca pe viitor” sa te faci bine,interneaza-te,omule,la psihiatrie!

 • 18 aprilie 2019 la 21:36
  Permalink

  omul e bolnav de investitii…e o pierdere de timp..si nervi la ,,,,dobitocul asta cu investitii…. de multi ani…..

 • 18 aprilie 2019 la 22:05
  Permalink

  omul cu investitiile este de fapt o femeie din Vulcan

 • 19 aprilie 2019 la 14:32
  Permalink

  LA MUNCA SCLAVILOR !!! IN NOAPTEA DE INVIERE SA RIDICATI 25 DE CONSOLE PE BANC !! MULTI….DA ‘PROSTI’ !!!!! bine ca ati primit prima ! CAT DE VITE PUTETI FI ?

 • 25 aprilie 2019 la 00:22
  Permalink

  bucurestiul si intreaga tara v-au iertat…..insa nu v-au uitat….soarta voastra a fost decisa cu foarte mult timp in urma …..urmarile se vad in jurul vostru…..saracia ,depopularea,aspectul mohorat si degradant lipsa oricarei sanse de dezvoltare, decuplarea totala de la restul tarii…..nu sunt nici pe departe la intamplare…

 • 25 aprilie 2019 la 00:28
  Permalink

  mintea ta primitiva imbuibata in alcool alaturi de saracie de putoare de blocuri mizerabile decuplate de la utilitati in care pana si celor de la vidanjare le e greata si scarba sa intre….nu concepe decat un personaj fictiv inventat numit „Valter”…..bine zice cel de jos …Cat de vite puteti fi !….intreaba-i pe cei de la redactie sa vezi daca comentariile vin de la aceelasi IP ….si iti vei da seama cat esti de …..

Comentariile sunt închise.