Protest spontan la Mintia

Aproape o sutã de angajati ai Termocentralei Mintia au protestat, miercuri dimineata, mai mult de orã, în curtea întreprinderii, nemultumiti de faptul cã salariile pe luna martie sunt întârziate, pentru a doua lunã consecutiv.
„Oamenii sunt nemultumiti pentru cã nu si-au primit plata pe luna martie, iar unii dintre ei încep sã aibã probleme deoarece nu-si pot achita alte obligatii, la timp. Conducerea CEH a promis cã pânã joi dupã-amiazã banii vor fi virati pe  cardurile de salarii. Dacã angajatii  termocentralei nu-si vor primi banii în cursul zilei de joi, noi, liderii de  sindicat, nu mai putem rãspunde de nimic”, a declarat presedintele Sindicatului Liber Independent Electrocentrale Mintia, Mircea Crisovan.
Acesta spune  cã situatia s-a  detensionat doar dupã ce conducerea societãtii le-a promis protestatarilor, prin telefon, cã salariile vor fi achitate în  cursul zilei de joi. Liderul sindical a arãtat cã starea de nemultumire în  rândurile angajatilor de la Termocentrala Mintia se mentine, în conditiile în care si luna trecutã salariile TESA au fost  întârziate. CEH numãrã circa 3.800 de angajati, societatea fiind  formatã din  termocentralele Mintia si Paroseni, alãturi de minele Livezeni, Lupeni, Lonea si Vulcan.
Marius Mitrache

Advertisements

4 comentarii la „Protest spontan la Mintia

 • 17 aprilie 2019 la 20:39
  Permalink

  O saptamana intarziere salarii e nimic. O sa vorbim foarte curand de intarzieri la plata salariilor de ordinul saptamanilor (nu putine). Sa treaca alegerile si mai vorbim. Angajatii CEH stiu ce urmeaza si la ce sa se astepte. Nu vor fi luati prin surprindere, cum nu sunt nici acum.

 • 18 aprilie 2019 la 11:37
  Permalink

  cat timp mai sunt bani la bugetul statului nu ne facem probleme

 • 18 aprilie 2019 la 14:46
  Permalink

  E loc de mai rau.. Sa va pregatiti pt faliment ! ADIO CEH !!!

 • 18 aprilie 2019 la 14:51
  Permalink

  Bine Valter , pupate pe frunte !

Comentariile sunt închise.