Dezbatere pe buget la Lupeni. Unde se duc banii?

Nu mai putin de 31.000.000 de lei sunt împãrtiti pe lucrãri si activitãti ce se vor desfãsura în municipiul Lupeni.
Miercuri a avut loc dezbaterea publicã si primarul Lucian resmeritã a spus cã banii îi împarte între proiectele de asfaltare, scoli, culturã si dotãrile necesare spitalului din aceastã localitate.
„Trebuie sã atingem toate aceste ramuri pe care un oras le are. Nu putem sã dãm toti banii doar pe asfalt. Trebuie sã alocãm si pentru culturã si scoli si de spital si am fãcut în asa fel încât am reusit sã alocãm sume de bani pentru toate aceste domenii pe care le avem. La spital vrem sã facem câteva saloane mai frumoase, ca anul trecut, sã îmbunãtãtim calitatea si serviciile în acest spital. Scolile vor primi banii pentru bursele elevilor pe care noi îi avem, cele sociale si cele de merit ”, a spus Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni .
Si, pentru cã tot a reusit renovarea Palatului Cultural, cultura va juca si în acest an un rol important la Lupeni. „O sã alocãm în jur de 600.000 de lei  pentru culturã în acest an. Am reusit sã avem grijã si sã sãrbãtorim fiecare moment important pe care l-a avut Lupeniul de-a lungul unui an de zile. Tinem cont de istorie si vom sãrbãtori toate evenimentele. Vom face Zilele orasului, vom face simpozioane dedicate minerilor , Ziua Eroilor, a Vârstnicilor. Dacã anul trecut am avut cam 100 de spectacole la Palatul Cultural, anul acesta vrem putin mai multe”, a mai spus primarul. Dezbaterea s-a defãsurat în sala de sedinte si oamenii au putut sã îsi punã si ei pãsurile, sã zicã unde ar mai fi probleme, ori chiar sã vinã cu propuneri.  Si, tocmai de aceea, în dezbaterea publicã au ajuns si  parcurile din acest oras
„Ca si în fiecare an, e normal ca si acum sã avem grijã de parcurile de la noi si vom aloca bani pentru aceste activitãti”, a mai adãugat Lucian Resmeritã. Edilii din Lupeni recunosc cã va fi un deficit în buget, dar cã toate lucrãrile importante sunt prinse în proiectul pe acest an.
Diana Mitrache

Advertisements

Un comentariu la „Dezbatere pe buget la Lupeni. Unde se duc banii?

  • 17 aprilie 2019 la 19:32
    Permalink

    nu este greu de ghicit unde se duc banii..

Comentariile sunt închise.