Plasati sub control judiciar

Sapte tineri au fost trimisi în judecatã pentru cã au intrat peste un cuplu, în toiul noptii. Pe fatã au sechestrat-o iar pe iubitul ei l-au bãtut si jefuit.
Suspectii au fost arestati încã din ianuarie. La cinci dintre ei, zilele trecute, le-a fost schimbatã mãsura preventivã. Judecãtoria Deva, instanta unde se aflã dosarul de judecatã, n-a fost de acord cu iesirea suspectilor din arest si le-a respins cererile de înlocuire a mãsurilor preventive. Tinerii au contestat decizia iar Tribunalul Hunedoara le-a admis contestatiile. Instanta a mai hotãrât ca pentru cinci dintre ei sã înlocuiascã mãsura arestului preventiv cu mãsura controlului judiciar. În ceea ce-i priveste pe ceilalti doi, Tribunalul Hunedoara le-a respins actiunile. Tinerii sunt judecati pentru infractiunile de tâlhãrie calificatã, lovire sau alte violente, lipsirea de libertate în mod ilegal ori furt calificat.
Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut în comuna Hãrãu, acasã la o tânãrã cu care un doljean de 25 de ani avea o relatie. În timp ce tinerii dormeau, peste ei au intrat în casã mai multi indivizi.  Iubitul fetei le-a spus politistilor cã a fost lovit si jefuit de 950 de euro, iar apoi sechestrat în casa prietenei sale pânã dimineata. Fata a fost luatã cu forta de suspecti si dusã în municipiul Aiud, la locuinta unuia dintre ei. A fost eliberatã de politisti în urma unei actiuni de amploare.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.