Un muncitor a fost rãnit grav dupã ce o placã de marmurã s-a prãvãlit peste el. La câteva ore distantã, în ciuda eforturilor medicilor, bãrbatul a murit pe patul de spital.
Accidentul de muncã a avut loc la iesire din localitatea Simeria, iar din remorca unui TIR încãrcat cu plãci de marmurã au cãzut mai multe bucãti. Una dintre plãcile de marmurã l-a prins pe muncitor sub ea si a fost nevoie de interventia unei echipe de descarcerare pentru a fi scos. Potrivit purtãtorului de cuvânt al Serviciului Judetean de Ambulantã Hunedoara, medicul Cãlin Dumitrescu, echipele de prim ajutor l-au gãsit pe bãrbat constient si cooperant.
”Prezenta mai multe traumatisme, leziuni la nivelul capului si membrelor inferioare. A fost preluat de echipajul cu medic de la Ambulanta Deva, stabilizat la fata locului împreunã cu SMURD Simeria si transportat la UPU Deva”, a mai precizat sursa citatã. Rãnile suferite de bãrbat s-au dovedit a fi extrem de grave, astfel cã medicii de la unitatea medicalã din Deva au încercat din rãsputeri sã-i salveze viata. Din pãcate eforturile lor au fost în zadar.
Maximilian GÂNJU