Vizitã surprizã pe autostrada Lugoj -Deva

Ministrul Transporturilor a mers pe santierul autostrãzii Lugoj-Deva, pentru a vedea stadiul lucrãrilor. Vizita oficialului a fost neanuntatã, tocmai pentru a vedea dacã se lucreazã pe santier.  Ceea ce a gãsit la fata locului l-a multumit si crede cã termenele de finalizare a lucrãrilor vor fi respectate.
„Asa cum promis, am efectuat o vizitã neanuntatã pe Loturile 3 si 4 ale Autostrãzii Lugoj – Deva. Desi conditiile meteo nu sunt tocmai favorabile pentru lucrãrile pe santier, am fost plãcut surprins de faptul cã am gãsit o mobilizare bunã a antreprenorului. Antreprenorii au înteles mesajul meu si asta mã face sã cred cã termenele vor fi respectate sau chiar si mai bine lucrãrile vor fi realizate înainte de termen. Când vor, antreprenorii pot sã lucreze si eficient si cu respectarea standardelor de calitate! Vestea pe care o dau si cu aceastã ocazie este cã astfel de vizite se vor înmulti!”, aratã pe pagina sa de socializare ministrul Transporturilor, Rãzvan Cuc. Ministrul Cuc si-a anuntat intentia de a face controale  surprizã încã de luna trecutã. „Voi avea tolerantã zero pentru aceia care nu-si îndeplinesc termenele contractuale. (…) Voi sta pe santiere, atât ziua, cât si seara, atât anuntat, cât si neanuntat”, a precizat Rãzvan Cuc.
Maximilian GANJU

Un comentariu la „Vizitã surprizã pe autostrada Lugoj -Deva

  • 14 aprilie 2019 la 19:28
    Permalink

    De ce nu vrea sa vina Ministrul Transporturilor , Razvan Cuc in Valea Jiului sa vada cum isi rup masinile cetateni din Valea Jiului pe DN 7A (Cheile Jietului) spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca ??? Valea Jiului a votat tot timpul (28 ani) cu PSD la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , … si acesti cetateni platesc taxe si impozite in fiecare an ca si cei din Gorj , Valcea , …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.