Un bãrbat de 61 de ani din Petrosani, care avea si o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, a intrat frontal într-un autocar, în timp ce s-a înscris într-o depãsire riscantã.
Masina s-a fãcut praf si la fel si autocarul a suferit mai multe avarii, soferul vinovat fiind preluat de un echipaj de salvare. Accidentul s-a produs duminicã la prânz si, timp de aproximativ o orã, traficul a fost blocat, circulatia fiind descongestionatã dupã minte bune.
„Accidentul s-a produs în apropiere de mãnãstirea Lainici. Din primele cercetãri efectuate de politisti la fata locului, reiese cã soferul unui Logan, care circula dinspre Târgu Jiu spre Petrosani, a intrat în coliziune frontalã cu un autocar cu pelerini care venea din sens opus. În urma impactului, soferul Loganului a suferit mai multe leziuni”, spun politistii din Gorj, care au întocmit un dosar penal de cercetare. În autocar se aflau 55 de oameni, care s-au ales doar cu o sperieturã  puternicã, pentru cã niciunul nu a fost rãnit. Soferul din Petrosani avea, potrivit politistilor, care l-au testat la fata locului, o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Diana Mitrache