A ucis un om cu o loviturã de pumn si a scãpat de închisoare

 

Tânãrul care a ucis un om în urma unui coflict spontan nici nu si-a recunoscut fapta. Totul s-a întâmplat în Deva, la finele anului trecut, iar victima a murit dupã douã sãptãmâni în spital.
B. Petre Alexandru de 19 ani, din Hunedoara, a fost trimis în judecatã pentru loviri sau vãtãmãri cauzatoare de moarte, dupã ce a lovit cu pumnul în fatã un devean de 38 de ani, aflat în stare de  ebrietate. Bãrbatul s-a dezechilibrat, a dat cu capul de caldarâm si a intrat în comã, iar dupã douã sãptãmâni a murit. Incidentul s-a petrecut pe o strada din municipiul Deva, iar victima a fost descoperitã inconstientã de cãtre trecãtori.
Oamenii au cerut ajutor prin 112, iar medicii si-au dat seama cã omul a fost bãtut si au alertat autoritãtile. Procesul a avut loc la Tribunalul Hunedoara iar tânãrul a primit trei ani de închisoare cu suspendare si obligatia de a presta o muncã neremuneratã în folosul comunitãtii, în cadrul Primãriei Municipiului Hunedoara, pe o perioadã de 90 de zile lucrãtoare. Individul a mai fost obligat sã achite daune morale si materiale de peste 30 de mii de euro. Sentinta judecãtorilor Tribunalului Hunedoara nu este definitivã si poate fi atacatã la Curtea de Apel Alba Iulia.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.