Cele mai multe santiere sunt la Petrosani

Apa Serv, societatea care deruleazã acum o serie de proiecte ce vizeazã îmbunãtãtirea aductiunii de apã, a pornit mai multe santiere la Petrosani.
Practic, aici sunt si cele mai multe lucrãri si douã cartiere sunt acum invadate de constructorii care escaveazã si înlocuiesc conducte, tevi si canale.
„Se lucreazã intens în Valea jiului pe programul de modernizare a infrastructurii de apã si apã uzatã din Valea Jiului. Mai exact, se lucreazã în Petrosani, unde vedem constructorii cã au deschis santiere în diverse locatii, cum este în Aeroport, în Colonie. Sunt locatii unde lucrãrile sunt spre final, pentru cã, conform graficului de esalonare, unele au început, altele urmeazã sã înceapã”, a spus Florin Donisã, director tehnic SC Apa Serv Valea Jiului.
Societatea de apã anuntã din timp populatia despre zonele în care au loc lucrãri si mai ales restrictii de apã pe aceastã perioadã, iar asta va mai dura.
„Publicãm informatii despre zonele ce sunt afectate, ca sã stie locuitorii ce se întâmplã acolo. Cã este mizerie si sunt conditii de santier si sigur cã este si deranj”, a mai adãugat Florin Donisã, director tehnic SC Apa Serv Valea Jiului. Vor începe lucrãrile, spun angajatii de la Apa Serv si la Lupeni si Uricani, lucrãri ce deja au fost licitate si adjudecate, iar aici vor fi deschise noi santiere.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.