Principalele directii de activitate pe care si le-a propus în acest an Apa Serv Valea Jiului sunt legate de succesul implementãrii proiectelor derulate pe fonduri europene pentru modernizarea retelelor de apã si canalizare, care au ca principal scop nu doar cresterea calitãtii serviciilor oferite clientilor nostri, ci si reducerea pierderilor si încadrarea în normativele europene privind protectia mediului.
Nu întâmplãtor, toate aceste deziderate se regãsesc atât în ceea ce priveste activitãtile zilnice derulate de angajatii operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului, ci si în desemnarea angajatilor lunii martie 2019. Spunem acest lucru pentru cã, din analiza efectuatã de conducerea Apa Serv Valea Jiului cu privire la activitatea personalului angajat, având ca perioadã de referintã luna martie a acestui an, a fost luatã decizia ca premiile cuvenite pentru ”Angajatul lunii martie” sã le fie atribuite urmãtorilor salariati:
– Sorina Nicula – economist în cadrul Serviciului Unitate Implementare Proiecte;
– Cristian Septimius Sîrbu – inginer în cadrul Biroului Dispecerat-Detectie Pierderi;
– Darius Adrian Juglea – mecanic în cadrul Statiei de Epurare de la Dãnutoni;
Similar, în ceea ce priveste competitia internã între compartimentele din structura organizatoricã a Apa Serv Valea Jiului, în ceea ce priveste activitatea lunii martie, echipa managerialã a decis sã acorde titlul de ”Colectivul lunii martie”, echipei din cadrul Unitãtii de Implementare a Proiectelor (UIP), echipã condusã de ing. Claudiu Zbora si formatã din:  Livia Drãgut, Cosmin Ciocâltea, Elena Socaciu, Sorina Nicula, Daniel Sãulescu, Iancu Ulari, Viorel Mihãilescu, Gabriela Sfia si Claudiu Zbora.
”Faptul cã Apa Serv Valea Jiului deruleazã un nou proiect european cu investitii ce însumeazã peste 90 de milioane de euro pentru modernizarea retelelor de apã si canalizare din toatã Valea Jiului si faptul cã suntem primul operator de servicii de publice din România care a demarat acest tip de investitii pe POIM 2014-2020, se datoreazã în principal muncii echipei noastre de la UIP. Stiu cã volumul lor de muncã este acum unul si mai mare, pentru cã proiectele se aflã deja în etapa de implementare si apreciem modul în care acest colectiv condus de Claudiu Zbora îsi desfãsoarã activitatea. Îi felicit pentru acest lucru, asa cum îi felicit si pe colegii nostri care au întrunit, în luna martie, calitãtile care i-au condus la obtinerea statutului de angajat al lunii”, a declarat ing. Cristian Ionicã, directorul general al Apa Serv Valea Jului.
Angajatii lunii martie au fost felicitati astãzi în cadru festiv cã cãtre conducerea executivã a Apa Serv Valea Jiului, în cadrul sedintei sãptãmânale de raport.
Birou Presã  Apa Serv Valea Jiului Petrosani