Cât câstigã primarul si ceilalti functionari din Primãria Lupeni

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã are o indemnizatie lunarã de 13.520 de lei, în timp ce viceprimarul Iacob Viorel Mesaros câstigã 11.440 de lei.
Acestia au cele mai mari câstiguri din Primãrie, fiind urmati de angajatii cu functii publice de conducere, respectiv secretarul primãriei, cu 8,813 lei, arhitectul sef si directorul executiv, cu 8.125.  Un sef de serviciu câstigã lunat 6.750 de lei, în timp ce un sef de birou, 6.250 lei. În ceea ce priveste salariile angajatilor pe functii publice de executie, aici fiind inclusi consilier, consilierul juridic, inspector si politist local, veniturile salariale maxime pot ajunge la 4.250 de lei, în functie de gradatie, un debutant fiind remunerat cu 2. 250 de lei.
Pe de altã parte, în ceea ce priveste salariile personalului contractuant, acestea se încadreazã între 9.702 lei, medic specialist,  4.250 de lei, în cazul consilierilor, expertilor ori inspector de specialitate si 2.080 lei,  asistent personal.
De mentionat cã un portar câstigã 2250 lei, un muncitor calificat 2438 de lei, sofer, 2875, iar un muncitor necalificat 2250 lei.
În plus, pentru munca prestatã pe timpul nopti angajatii mai beneficiazã de un spor de 25 la sutã din salariul de bazã, cei care au atributii în control financiar preventi beneficiazã de o majorare de 10 la sutã a salariului de bazã, în timp ce persoanele care se ocupã de proiecte finantate din fonduri europene pot beneficia de majorarea salariului de bazã cu pânã la 50 la sutã. De asemenea, primarul si viceprimarul beneficiazã de o majorare a indemnizatiei cu pânã la 15 la sutã pentru implementarea proiectelor europene.  Pe lângã salariul, angajatii Primãriei Lupeni beneficiazã si de o indemnizatie de hranã ce ajunge pânã la 347 de lei lunar.
Marius Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.