Politia Petrosani este în doliu

Nu exista situatia pentru care sã nu aibã o glumã, un banc. Felul sãu de a trata orice situatie cu optimism, l-a fãcut sã fie simpatizat de colegi si nu numai. Miercuri a îmbrãcat pentru ultima datã uniforma de politist.
Politistii din Petrosani cât si cei din judet sunt în doliu dupã ce unul dintre colegii lor a murit fulgerãtor. La doar 47 de ani, Adrian Ionescu, politist în cadrul Politiei Municipiului Petrosani, a decedat miercuri seara, în urma unui infarct. Mai avea putin timp pânã sã îndeplineascã conditiile de pensionare.
Adrian ”Adi” Ionescu a fost unul dintre cei mai îndrãgitii politisti de proximitate din Petrosani, fiind poreclit ”politistul cu un milion de glume”. Nu ezita sã glumeascã chiar si cu cei prinsi cã au încãlcat legea, iar de multe ori reusea astfel sã detensioneze anumite situatii. Absolvent al facultãtii de Drept, Adi a ajuns în Politia Municipiului Petrosani în urmã cu 24 de ani, imediat dupã ce a absolvit Scoala de Agenti de Politie Câmpina, în 1995. Avea grad de agent sef principal de politie si de mai multi ani îsi defãsura activitatea în cadrul Biroului de Proximitate din cadrul Politiei Petrosani. Colegii sãi din Valea Jiului si din judet, dar si conducerea IPJ Hunedoara, sunt alãturi de familia îndurerarã a politistului.
Dumnezeu sã-l odihneascã!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.