Politistii petrileni efectueazã activitãti de cãutare a unui minor, care a plecat voluntar de la domiciliu, în urmã cu 6 zile. În data de 01.04.2019, la sediul Politiei Orasului Petrila s-a  prezentat un bãrbat din localitate, care a reclamat faptul cã fiul sãu, IANUS BOGDAN PETRISOR (foto), în vârstã de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în data de 27.03.2019.
Bãrbatul a precizat cã minorul, în jurul orei 07:30, a plecat de acasã cãtre unitatea de învãtãmânt la care studiazã, situatã pe raza orasului Petrila. În aceeasi zi, în jurul orei 13:30, minorul a fost contactat telefonic de tatãl sãu, care, din discutii, a înteles cã acesta s-ar fi aflat, în acel moment, la domiciliu.
În jurul orei 16:00, bãrbatul a revenit de la serviciu si a constatat cã minorul nu se afla acasã, motiv pentru care l-a apelat în mod repetat pe telefonul mobil, însã acesta nu a rãspuns si nici nu a mai revenit la domiciliu. Semnalmentele minorului: înãltime 1,60 m., greutate 55 kg., ten mãsliniu, ochi cãprui, pãr saten, tuns scurt, fatã ovalã, urechi normale, bãrbie ascutitã (nu are semne particulare).
Minorul purta, la data plecãrii de la domiciliu, pantaloni de  trening de culoare neagrã, fãrã înscrisuri, hanorac de culoare gri, încãltãminte sport culoare neagrã.
Politistii au demarat o serie de verificãri si activitãti de cãutare a minorului, în vederea depistãrii cãruia a fost solicitatã si mãsura urmãririi nationale.Persoanele care pot oferi informatii ce pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate sã anunte cea mai apropiatã unitate de politie sau sã apeleze numãrul de urgentã 112.