Meci echilibrat, cu o primã ocazie a gazdelor (min. 17) când sutul lui Cãlintaru este scos cu greu de portarul Axinte. Apoi oaspetii se apropie mai curajos de poarta ex-divizionarei ”A” când Vl. Rusu (min. 27) reia cu capul din 10m centrarea lui Gârbitã dar portarul Gavrilas retine si când sutul lui Gârbitã (min. 40) de la 14m este retinut de Gavrilas. La reluare, gazdele par mai decise, dupã ocazia lui Cioiu (min. 50) de la oaspeti, când lovitura sa de cap de la 14m trece peste transversalã.
Va urma un asalt la poarta lui Axinte, cu ratarea lui R. Stãnescu (min. 56) sut din 6m pe lângã poartã. La fel din 6m ratând M. Martin (min. 66) sau R. Stãnescu (min. 68), la aceastã fazã din urmã, Lung având o interventie salvatoare. Urmeazã o perioadã mai bunã a energeticianului, cu Gârbitã (min. 70) sutând, peste poartã de la 14m si Guitti (min. 75), loviturã de cap de la 8m peste poartã.
Ultima ocazie mai clarã apartine gazdelor, când Cãlintaru (min. 78) va centra excelent pentru N. Martin, acesta reluând cu capul peste poartã de la 14m. În final, un rezultat jucat, cu douã echipe în care apãrãrile au functionat bine, în rest… vezi scorul!
10000!
10000 de spectatori au asistat la derby-ul Petrolul – ”U” Cluj (1-0), cu un gol galactic marcat de Robert Moldoveanu.
Clinceniul a ”stins” Luceafãrul, 5-0, preluând sefia clasamentului.
ACS Poli Timisoara, 3-1 cu CS Balotesti, se agatã cu disperare de rãmânerea în liga a II-a.
Ripensia Timisoara, 2-1 cu Pandurii Tg. Jiu si-a dominat clar adversarul.
Chindia Târgoviste 0-1 la Farul Constanta pierde primul meci în acest an.
Dacia Unirea Brãila a scos un chinuit 2-2 acasã (gol egalizator în min. 90!) cu Metaloglobus Bucuresti.
GENU TUTU