Cristian Resmeritã: „Niciodatã nu au fost bugete asa bune, în Vale”

Dupã împãrtirea banilor pe primãrii, fiecare administratie din zona Vãii Jiului ar trebui sã fie foarte multumitã.  O spune senatorul Cristian Resmeritã, care, într-o conferintã de presã sustinutã la Petrosani, a vorbit despre sumele ce revin fiecãrei primãrii, indiferent de culoarea politicã a primarului ales.
„Vã spun cã nicio localitate nu plânge, indiferent dacã vreun primar spune într-un fel sau altul. Eu am situatia. Pentru prima oarã, dupã ce vreme, este faptul cã, în sfârsit, Consiliul Judetean îsi îndreaptã putin atentia si înspre Valea Jiului:”, a precizat Cristian Resmeritã, senator PSD.
Si, ca sã fie convingãtor, senatorul Resmeritã a exemplificat: „Sumele pe care le primesc toate administratiile locale din zona Vãii Jiului sunt mai mari decât anul trecut cel putin de douã ori. Si vã si spun: doar din aceste alocãri, la Petrila, ajung 10 miliarde (n.r. lei vechi), la Petrosani ajung 19,5 miliarde, la Aninoasa 8,5, la Vulcan 10 miliarde, la Lupeni 11 miliarde si la Uricani 15 miliarde. Sunt sume care nu au fost primite niciodatã de cãtreadministratiile locale de 10 sau 11 ani de zile de când eu urmãresc acest lucru”. Senatorul Cristian Resmeritã spune cã acesti bani vor fi alocati primãriilor car au neapãratã nevoie de ei si cã anul acesta le va ajunge tuturor, sumele fiind multumitoare.
De altfel, în sedinta Consiliului Judetean Hunedoara au si fost aprobate aceste sume si, din aprilie, toate unitãtile administrativ-teritoriale vor avea bugete.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Cristian Resmeritã: „Niciodatã nu au fost bugete asa bune, în Vale”

 • 31 martie 2019 la 20:16
  Permalink

  Vrem in acest an sa se asfalteze drumul DN 7A spre Voineasa !!!

  Răspunde
 • 31 martie 2019 la 21:29
  Permalink

  trebuie si drumul ala mai momarlane ,dar trebuie si amenajate parcari printre blocuri mai trebuie amenajate zone verzi si multe altele

  Răspunde
 • 1 aprilie 2019 la 07:57
  Permalink

  bravo tov rezmerita aveti bani in primari felicitari ,va bucurati pentru ca aveti de unde fura baieti destepti .apropo batranu tot bolnav ? pana la urma sanse mari sa scape de dosar

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.