Compania Delgaz Grid informeazã cã pentru efectuarea unor lucrãri specifice la sistemul de  distributie este nevoitã sã sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi,  28 martie, începând cu ora 08:30, consumatorilor de pe stãzile: Sãlãtruc, Gociu Nicusor, Venus si Aviatorilor din localitatea Petrosani.
Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupã finalizarea acestor lucrãri, cel mai probabil începând cu ora 15:30.
Compania solicitã consumatorilor sã închidã toate focurile, iar dupã reluarea distributiei gazelor naturale sã supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sã anunte imediat dispeceratul de urgentã al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numãr gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixã si mobilã) sau 0265.200.928 (numãr taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).Compania regretã disconfortul creat si le multumeste clientilor pentru întelegerea si sprijinul acordat pentru desfãsurarea acestor lucrãri.