Avram Iancu a revenit acasã!

Bibliotecarul din Petrosani a revenit în Petrosani cu trofeul primit pentru succesul obtinut la ultramaratorul ”6633 Arctic Ultra”. Avram Iancu a ajuns al treilea la finishul  cursei infernale din zona arcticã a Canadei. Polisportivul din municipiul Petrosani,  bibliotecar de meserie, a fost rãsplãtit de organizatorii competitiei extreme cu un trofeu special. ”Inukshuk, trofeul meu, este simbolul altruismului, echilibrului si cooperãrii. Inuitii foloseau  aceste pietre asezate în formã umanã pentru a marca drumurile în  pustietatea Arcticã. Desi pietre separate, ele se sustin reciproc si fiecare are importanta ei. Inukshuk-ul ne readuce aminte cã fiecare dintre noi are responsabilitatea de a face ceva pentru a sustine întregul”, spune Avram Iancu.
Bibliotecarul din Petrosani a reusit o clasare onorantã în conditiile în care se cunoaste cã exceleazã în înot, unde a stabilit recorduri. ”L-am felicitat pentru performanta obtinutã la cel mai dur ultramaraton – Artic Ultra 6633. Ambitia si perseverenta de care a dat dovadã si ceea ce a reusit el sunt lucruri demne de apreciat pentru întreaga comunitate a Petrosaniului, a Vãii Jiului, judetului, dar si pentru România”, a spus primarul municipiului Petrosani, Tiberiu iacob Ridzi. La editia din acest an a competitiei câtigatã de trei ori de un alt român, Tibi Useriu, au concurat 15 sportivi , însã doar sase au ajuns pânã la linia de sosire.
Maximilian Gânju

2 comentarii la „Avram Iancu a revenit acasã!

  • 26 martie 2019 la 12:50
    Permalink

    Este obligatoriu dupa ce ajungi acasa sa faci poza cu primarul orasului?????
    Sau este asta reclama, multumire pentru ca l-a scutit de la biblioteca atata timp, ce vrea sa insemne, si rezultatul obtinut este unul inferior celui lui Tibi Useriu. Unde este marea reusita???

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.