Duminicã, 24 martie a.c., cele patru echipe, reprezentând structuri ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean ,,Decebal” Hunedoara, care au ajuns în semifinalele ,,Cupei Jandarmeriei Hunedorene 100 la Futsal” s-au întrecut la Sala Sporturilor din municipiul Deva, pentru adjudecarea trofeului.
În semifinale s-au calificat echipele Resedintei I.J.J. Hunedoara, Detasamentului 1 Jandarmi Mobil, Detasamentului 2 Jandarmi Deva si Detasamentului 4 Jandarmi Orãstie. În finala competitiei s-au întâlnit echipele Resedintei I.J.J. Hunedoara si Detasamentului 4 Jandarmi Orãstie. Câstigãtoarea acestui meci si a trofeului este echipa Resedintei I.J.J. Hunedoara, care a învins echipa adversã cu scorul de 3-2.
Golgheterul si cel mai tehnic jucãtor al competitiei a fost desemnat plutonier major Nicula Marius, din cadrul echipei campioane.
Cel mai bun portar al competitiei a fost desemnat plutonier major Bogdan Mircea, din cadrul echipei Detasamentului 4 Jandarmi Orãstie.
Componentii echipelor semifinaliste au fost premiati cu medalii si diplome, iar cãpitanul echipei câstigãtoare a primit trofeul “Cupa Jandarmeriei Hunedorene 100 la Futsal” de la inspectorul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean ,, Decebal” Hunedoara, domnul colonel dr. Robert-Iulian VÎTÃ.  Competitia a fost organizatã de cãtre Asociatia Sportivã ,, Streiul” Deva cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Hunedoara, în preajma ,,Zilei Jandarmeriei Române” si totodatã cu ocazia aniversãrii a 100 de ani de la înfiintarea Jandarmeriei în judetul Hunedoara.