Ambele echipe încep meciul fãrã golgeterii lor, Vlad Rusu (ACS Energeticianul 11 goluri) si Vali Balint (CS Mioveni 10 goluri), lãsate pe banca de rezerve. Meci desfãsurat în fata unui public redus (circa 100 de spectatori), cu un start modest ca exprimare din partea ambelor echipe. Abia în min. 22 apare o primã fazã de fotbal, cu o ocazie la poarta Mioveniului, mingea sutatã de Cenaj este însã deviatã în corne. Oaspetii au douã mari ocazii pânã la finalul reprizei, în min. 28, când Dragu salveazã cu capul trimitând în corner, apoi Boboc trimite un sut razant peste poarta apãratã de Axinte. Dupã pauzã, cu Vlad Rusu intrat în teren, asistãm la o primã ocazie (min. 56) a acestuia, care de la numai 5m, trimite în portarul Croitoru! În min. 58 Herghelegiu va trimite de la 20m o loviturã liberã peste poartã, apoi meciul se stinge încet dar sigur, ACS Energeticianul fãrã victorie de opt meciuri si cu nici un gol marcat în 5 etape din retur…
ACS Energeticianul Tg. Jiu – CS Mioveni 0 – 0
ACS Energeticianul (antr. George Zima): Axinte – Rob. Petre, Guitti, Lung, Dragu – Cl. Petrus, Cenaj, Maxim, Iovu (min. 70 Neacsa) – Alex. Popescu (min. 63 C. Ionicã), Al. Petrus (min. 46 Vl. Rusu).
CS Mioveni (antr. Daniel Oprita): Croitoru – Kilyen, Celea, Betea, Burnea – Trascu, Bobel, Ayza, Herghelegiu (min. 74 V. Balint) – A. Cãlin (min. 65 Isfan), Mãzãrache (min. 78 Nãstãsie).
Arbitru: Marius Nechita Chioran – Cluj
Spectatori: 100

Luptã strânsã la vârf
Rezultatele din etapa a 26-a au complicat situatia în partea superioarã a clasamentului.
Astfel, între locul 1 Sportul Snagov si locul 5 Petrolul Ploiesti, este o distantã de doar patru puncte.
”U” Cluj nu a stiut sã profite de egalul Snagovului acasã cu ACS Poli Timisoara, rãmânând pe locul 3, dupã 0-0 acasã cu FC Arges.
La retrogradare lucrurile încep sã se limpezeascã, de la locul 16 în jos urmând a se alege echipele care vor lua drumul diviziei secunde.
GENU TUTU