Conducerea judeteanã a PSD Hunedoara îi decide astãzi soarta în partid a viceprimarului municipiului Vulcan, Angela Stoica, mai exact dacã aceasta va fi exclusã din partid, ori va rãmâne în continuare, dar va fi obligatã sã renunte la functia publicã.

Dusmanii viceprimarului îsi freacã mâinile de bucurie…

Potrivit unor  surse din interiorul partidului, excluderea viceprimarul Angela Stoica a fost solicitatã cu vehementã de cãtre Marin Coltescu, iar motivul invocat de acesta ar fi fost imaginea negativã pe care aceasta ar aduce-o partidului, prin procesul în care sunt implicati copiii ei. Nimic mai fals, dacã luãm în calcul faptul cã si fratele liderului PSD din Vulcan, Viorel Coltescu a fost arestat de ofiterii BCCO în dosarul traficantilor de tigãri. (vezi foto). Ori, despre faptul cã actualul presedinte al PSD, Marin Coltescu are în CV-ul sãu, prin anul 1993, douã condamnãri cu inchisoarea: 2 ani si 6 luni închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de complicitate la înselãciune în paguba avutului public, respectiv 3 ani de închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de dare de mitã ce sã mai vorbim? Oare în cazul sãu imaginea partidul nu a avut de suferit? Dupã cum am mai arãtat, rezultatele în plan politic, ori administrativ, ale Angelei Stoica ar situa-o printre cei mai importanti politicieni local. Si doar prin faptul cã pânã acum, nu o datã, le-a arãtat celorlalti lideri politici, cã se numesc Coltescu ori Cârstoiu, ori Petroi, cum se câstigã în politicã o situeazã în rândul câstigãtorilor si nu al frustratilor perdanti.

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile a confirmat faptul cã astãzi este programatã la Deva o sedintã a conducerii judetene a PSD, la care a fost invitat sã participe. “ Am fost invitat la aceastã sedintã, dar nu stiu ce se va discuta. Nu stiu dacã se va decide excluderea doamnei Angela Stoica. Pot sã vã spun c u sigurantã cã nu nu este stabilitã în momentul de fatã nicio altã persoanã care sã ocupe functia de viceprimar, în cazul în care doamna Angela Stoica va fi exclusã din partid. Haideti sã nu mâncãm coliva înaintea mortului”, a declarant Gheorghe Ile.

Marius MITRACHE