Ponta, Tudose si Cîmpeanu, trei premieri, la mineri

Mihai Tudose, Victor Ponta si Sorin Cîmpeanu, trei fosti premieri ai României în epoci diferite, au venit sã ia pulsul Vãii Jiului, în inima mineritului, la sediul Sindicatului Munte, decretând un singur lucru: „Noi vã scãpãm de Dragnea”.
Este mesajul pe care l-au dat acum, când sunt în recunoastere prin tarã si cautã sã se facã vizibili, mai ales cã lumea nu le stie forta.
De altfel, Mihai Tudose a si spus cã minerii „Nu mai pot fi pãcãliti cã trebuie facã pulovãrase de mohair” si cã ar fi bani pentru retehnologizarea minelor, cât pentru doi ani, finantarea PSD. „Considerãm cã e o tâmpenie imensã ideea de a reprofesionaliza minerii si sectorul minier si sã îi facem confectioneri de pulovãrase mici din mohair. E o tâmpenie. Am încercat, si când eram premier si când eram ministrul Economiei, sã facem de asa naturã încât zona aceasta sã fie un pilon important în securitatea energeticã a României. În 2017, am lãsat pe masa Guvernului, împreunã cu domnul secretar de stat Visan (n.r.. Doru Visan),  cu efortul deosebit al domnului ministru Toma Petcu de la acea vreme, un plan. Era vorba de o sumã de  200 de milioane de euro, esalonat pe câtiva ani, infimã, la nivel de tarã. Gânditi-vã cã este vorba despre alocatia Domnului Dragnea pentru partide pe 2 ani de zile”, a spus, la Petrosani, Mihai Tudose, fost premier al României.
Tot de Dragnea s-a legat si Victor Ponta, venit în Valea Jiului pentru a le cere votul minerilor, enumerând câteva din punctele forte pe care se bazeazã acum. „La Lupeni i-am scos din faliment, Aninoasa la fel, stiu cã pe prietenul meu, primarul  de la Uricani, nu a fost sã îmi cearã ceva sã nu încerc sã îl ajut. La fel si pe domnul Ridzi (n.r. Tiberiu Iacob Ridzi), chiar dacã nu era la partidul meu, iar în partea de nord a judetului, la Brad sau Hunedoara, cred cã stiu cât i-am ajutat. Ce slogan avem ? Dacã veniti la vot si ne votati, vã scãpãm de Dragnea”, a spus Victor Ponta, fost premier al României, actualul presedinte al Pro România.
Sorin Cîmpeanu a arãtat spre Universitatea din Petrosani. „O universitate este un factor important de dezvoltare, cu atât mai mult cu cât Universitatea din Petrosani are un specific aparte, chiar unic în  România. Are un mare potential de dezvoltare si mult mai putinã atractivitate, decât credem noi cã meritã. Este o cale importantã de sustinere a comunitãtii de aici, sustinerea universitãtii si am pledat întotdeauna pentru sustinerea Universitãtii din Petrosani, poate reusim si pe viitor”, a conchis si Sorin Cîmpeanu, fost premier al României.
Cei trei fosti premieri, care acum vin de la Pro România au ajuns sã discute cu liderii minerilor si au venit la sediul Sindicatului Muntele. Este un popas în periplul prin tarã al celor de la acest partid, acum, înainte de campania electoralã.
Diana Mitrache

11 comentarii la „Ponta, Tudose si Cîmpeanu, trei premieri, la mineri

 • 21 martie 2019 la 20:52
  Permalink

  Pe mine m-au convins!O sa-i votez 28 de ani,asa cum am votat PSD-ul!

  Răspunde
  • 23 martie 2019 la 20:14
   Permalink

   Creierul t?u e cât o nuca dac? te-au convins atât de u?or !

   Răspunde
 • 21 martie 2019 la 21:06
  Permalink

  Cat a fost prim ministru domnul Victor Ponta nu cred ca a fost in Valea Jiului , pe el il interesa doar lignitul din Gorj iar domnul Mihai Tudose a mintit Valea Jiului cu semnaturile pentru inceperea lucrarilor la drumul DN 66A spre Herculane ….

  Răspunde
 • 21 martie 2019 la 21:10
  Permalink

  dar c8ne a spus ca vrem sa scapam de Dragnea?dimpotriva il vrem presedintele romaniei,cand ati fost premieri nu ati facut nimic acum aveti nevoie de voturi si veniti cu minciuni……vremea voastra a apus

  Răspunde
 • 21 martie 2019 la 22:09
  Permalink

  Securistii. Toti cei din poza sunt niste securisti ordinari. Mare dreptate a avut Basescu . Ponta = undercover. Au venit sa ne dea prosteala?

  Răspunde
  • 22 martie 2019 la 09:39
   Permalink

   Trei ,doamne si toti trei… Cel putin in poezia lui Cosbuc,cei trei au murit pentru tara,cei din poza sunt niste morti vii ?i ei nici nu stiu !

   Răspunde
 • 22 martie 2019 la 07:01
  Permalink

  Sa se faca investitii la mina….si mina….Bla,bla,bla….minerii sunt la padure dupa fragi si mure !

  Răspunde
 • 22 martie 2019 la 09:28
  Permalink

  Cred ca ,lor le sta in git Dragnea si asta se vede cu ochiul liber. Bine a spus „Miner”.. Cit despre promisiuni,…chiar i-i cred de prosti pe ce-i din Vale,?? Au venit acum in formatie de trei, sa promita de trei ori iar acel umflat de lider,…i-i linge cit poate !! Au fost si sunt securisti si i-si vad doar propriile lor interese !!! I-i doare-n cu* de Romania si de Vale !!!

  Răspunde
 • 23 martie 2019 la 04:39
  Permalink

  Deci…, se pare ca singurul mesaj al celor trei si al Pro Romania e JOS DRAGNEA…
  Ponta a mai promis JOS BASESCU si DREPTATE PANA LA CAPAT si apoi s-a KKT pe promisiuni.

  Răspunde
 • 25 martie 2019 la 11:32
  Permalink

  Toti avortonii lui draknea sunt la pinochio.Drojdierul de Braila a mai pus VJ sa stranga 30000 de semnaturi cu care a mers la WC.Primarul Buha o sugereaza la hamster ,asa ca pinochio nu a mai mers la Uricani sa arunce o noua prosteala. draknea presedinte ca a marit pensiile ……….speciale(to jail)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.