Un tânãr de 25 de ani din satul Jiet, care nu avea nici permis de conducere, a ajuns la Spitalul de Urgentã din Petrosani cu mai multe contuzii, dupã ce a sãrit efectiv cu masina în albia Jietului.  Incidentul a avut loc în noaptea de marti spre  miercuri, la ora 23,00, când tânãrul aflat la volanul unui Audi a gonit cu vitezã prea mare, a pierdut controlul volanului si a sãrit, lovindu-se  de zidul de protectie al pârâului, iar mai apoi  rostogolindu-se în albia apei.

Paramedicii SMURD au ajuns imediat la fata locului si, potrivit medicilor de la Spitalul de Urgentã din Petrosani, soferul a fost supus mai multor investigatii medicale. Politistii au deschis un dosar de cercetare penalã.
„ La fata locului s-au deplasat agentii de politie rutierã, care au identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier, (care era rãsturnat în albia râului Jiet),  iar în apropiere de acesta a fost identificat  conducãtorul auto, un tânãr în vârstã de 25 de ani, din Petrila, care acuza dureri.  Tânãrul – care nu posedã permis de conducere – a fost transportat la Spitalul de Urgentã Petrosani,  pentru acordarea îngrijirilor medicale (din cauza leziunilor suferite în urma accidentului, acesta nu a putut fi testat alcoolscop, dar i-a fost recoltatã o probã biologicã de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei)”, a spus Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.  Nu este prima datã când soferii ajung în apã în acel loc, din cauza vitezei. Oamenii care locuiesc în zona Jiet spun cã astfel de evenimente au loc  periodic si toate se  întâmplã mai ales la lãsarea întunericului si, cu sigurantã, din cauza vitezei.
Diana Mitrache