Utilizarea tehnologiei informatiei constituie si pentru operatorul serviciilor de alimentare cu apã potabilã si canalizare din Valea Jiului o  preocupare constantã.
Implementarea unor programe informatice specifice atât în  monitorizarea sistemului de alimentare cu apã si a celui de canalizare, precum si în gestionarea relatiilor cu clientii, în promovarea activitãtii companiei si în utilizarea unor mijloace moderne de platã a facturilor sunt tot atâtea activitãti pe care colectivul de  specialisti IT din cadrul Serviciului Tehnologia Informatiei din cadrul Apa Serv Valea Jiului le desfãsoarã cu succes.
Din acest motiv, în urma analizei efectuate lunã de lunã de cãtre echipa managerialã a ASVJ, în cadrul proiectului de mobilizare si fidelizare al salariatilor, aduce în prim-plan, la finalul lunii februarie 2019, tocmai acest colectiv important în angrenajul Apa Serv.
In aceste zile, în urma sedintei de bilant, premiul cuvenit pentru ”Colectivul lunii  februarie” a fost înmânat echipei din cadrul Serviciului Tehnologia Informatiei al Apa Serv, colectiv format din: Cristian Stefan Hanna, Doru Dragos Deoancã, Cosmin Tiberiu Kovacs, Florentina Suciu, Camelia Maria Ile si Felicia Elena Vitan.  Mai mult, seful Serviciului Tehnologia Informatiei de la Apa Serv, ing. Cristian Stefan Hanna a fost  distins si cu premiul cuvenit ”Angajatului lunii februarie”. Alãturi de acesta, calificativul  de ”Angajat al lunii februarie” de la Apa Serv le-a revenit, de asemenea si lui  Miticã Hotescu – lãcãtus mecanic în cadrul sectiei apã canal Petrila, respectiv lui Marcel Mitran – inginer în cadrul serviciului Corp Control.
”Încercãm sã tinem pasul cu evolutia tehnologiei informatiei si aplicarea facilitãtilor oferite de aceasta în domeniul nostru de activitate. Din fericire, ne bucurãm de  suportul unor adevãrati profesionisti în  domeniul IT pe care-i avem în echipa noastrã si cu ajutorul cãrora am reusit sã dezvoltãm si sã operãm programe  informatice utile si  eficiente, atât pentru noi, ca operator, cât si pentru clientii nostri. Am dorit, de aceastã datã, sã evidentiem la un nivel corespunzãtor munca acestor colegi ai nostri, de la Serviciul Tehnologia Informatiei si mã bucur cã i-am putut premia astãzi  cu acest onorant  titlu de colectiv al  lunii februarie. Le multumesc tuturor  pentru activitatea lor si le doresc succes în  continuare”, a declarat ing. Cristian Ionicã, directorul general al ASVJ.
Birou Presã  Apa Serv Valea Jiului Petrosani