Un an de cinema la Petrosani. Galã cu invitati speciali

 

Monica Bârlãdeanu, Sandra Izbasa, Augustin Viziru, Sali Levent, Ana Baniciu, Codin Maticiuc, dar si regizorul Iura Luncasu, vin la Petrosani. Este un an de când functioneazã cinematograful de la noi, iar cu acest prilej va fi proiectatã  cea mai tare comedie româneascã a acestui an.
Cu ocazia împlinirii a unui an de activitate, la  Cinematograful Serban Ionescu, va avea loc proiectia aniversarã  a comediei românesti FACI SAU TACI.  Evenimentul se va  derula în prezenta  regizorului si unei pãrti din actori, în data de 22 martie, începând cu ora 17.00.
Si-au anuntat prezenta Iura Luncasu – regizor si actorii Monica Bârlãdeanu, Sandra Izbasa, Augustin Viziru, Sali Levent, Ana Baniciu, Codin Maticiuc.. „Biletele s-au pus în vânzare, iar pretul biletului este de 20 de lei. ,,Faci sau taci” are toate premisele si  circumstantele sã fie un proiect foarte bun, pornind de la  distributie, locatii si  culminând cu umorul sãu autentic. Cu un palmares impresionant din care fac parte comediile ,,Minte-mã frumos” (2012) si ,,Ghinionistul” (2017), Iura Luncasu a doborât în trecut  recorduri de spectatori, care l-au pregãtit pentru experienta ,,Faci sau Taci”, noul sãu proiect, pentru care a filmat timp de doar 22 de zile, în 13 locatii diferite din Banat, mai ales la Resita”, spun cei care ne asteaptã la  premierã..
Despre ce a însemnat productia comediei ,,Faci sau Taci”, Iura Luncasu, în calitate de regizor, scenarist si  producãtor declarã: ,,Filmãrile au fost spectaculoase. Mã asteptam sã fie ceva aparte fatã de tot ce am fãcut pânã acum, pentru cã de aceastã datã am avut mult mai mult timp de pregãtiri. „Faci sau Taci” a fost de departe cel mai complicat proiect pentru mine. Stiam cã îmi doresc altceva, cã vreau sã ridicãm nivelul si vreau un alt tip de decupaj. Eu îmi propun ca de la un proiect la altul sã îmbunãtãtesc vizibil  calitatea produsului”.

În 22 martie, de la ora 17.00, suntem asteptati sã ne întâlnim si sã sãrbãtorim împreunã 1 an de la redeschiderea  cinematografului  Serban Ionescu din Petrosani.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Un an de cinema la Petrosani. Galã cu invitati speciali

  • 18 martie 2019 la 14:49
    Permalink

    Si pe net cand, ca il iau de acolo….mai dau 20 de lei!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.