Pãgubitã cu peste 3000 de lei de un fals electrician

Sub pretextul cã verificã instalatia electricã a locuintei victimei, escrocul a intrat în casã si într-un moment de  neatentie a furat 3.100 lei.  Politistii din Petrosani au fost sesizati de fiul victimei.
”Politistii au stabilit, din cercetãri, cã bãrbatul necunoscut a fost invitat în locuintã chiar de mama petrosãneanului care a reclamat fapta, o femeie în vârstã de 80 de ani. Odatã intrat în casa femeii, bãrbatul  a  simulat cã verificã tabloul electric (contorul fiind montat pe casa scãrii), iar ulterior s-a deplasat cu persoana vãtãmatã în încãperile apartamentului si i-a solicitat acesteia sã aprindã becurile  pentru a „verifica” functionarea instalatiei electrice”, precizeazã IPJ Hunedoara. Pentru a vedea unde îsi tine victima banii, escrocul i-a cerut 100 de lei pentru “verificãrile” efectuate. ”Femeia a luat dintr-un plic aflat într-un dulap suma de bani solicitatã, si i-a înmânat-o bãrbatului (în toatã aceastã perioadã  usa de acces în locuintã a rãmas întredeschisã)”, mai spun anchetatorii.  Dupã plecarea falsului electrician, bãtrâna a constatat cã-i lipsesc banii din dulap. Politistii încearcã sã-l identifice pe escroc si sã recupereze prejudiciul. Totodatã au întocmit un dosar pentru pentru infractiunea de furt.
Maximilian Gânju

2 comentarii la „Pãgubitã cu peste 3000 de lei de un fals electrician

 • 15 martie 2019 la 00:55
  Permalink

  Pai daca nu a fost prins infractorul ce a furat banii…. cum i s.a intocmit dosar ? Pe ce nume ? Stire de 2 lei

  Răspunde
 • 15 martie 2019 la 09:46
  Permalink

  Ana, dosar penal poate fi deschis si cu autor necunoscut, dar dupa metoda de operare si dupa profilul psihologic al infractorului, bag mina in foc ca Popescu Tiberiu Virgil poreclit si Prislea e autorul !!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.