”Acum am venit de la Parlament. Nu ne-am dus noi la primul ministru. A venit el la noi, la Parlament. M-a ascultat, i-am spus ce aveam de spus (…) Dl. Ponta spus cã vine la Petrila. Nu a spus data. Probabil în campania electoralã. Important este sã vinã, sã vadã cu ochii dumnealui” – Ilie Pãducel, primarul Petrilei.

Existã oameni care, atunci când sunt nervosi, sunt foarte eficienti la muncã pentru cã, spun medicii, energia creste, iar hotãrârea este de nestrãmutat.

Asa s-a întâmplat si cu senatorul PSD de Valea Jiului, Cosmin Nicula, la momentul când Cronica VJ a reflectat teama primarului Petrilei, Ilie Pãducel, cã s-ar putea ca senatorul sã nu se tinã de promisiunea fãcutã public, atunci când edilul Petrilei i-a cerut ajutorul pentru a ajunge la decidentii guvernamentali pentru a le cere continuarea proiectelor începute.

Marti seara, Ilie Pãducel s-a arãtat multumit, senatorul Nicula trecând ”testul” cu brio, dovedind astfel cã atunci când vrei, poti.

”Acum am venit de la Parlament. Nu ne-am dus noi la primul ministru. A venit el la noi, la Parlament. M-a ascultat, i-am spus ce aveam de spus, respectiv patru probleme care trebuie rezolvate, nu pentru mine, ci pentru cetãtenii Petrilei. Premierul Victor Ponta sustine proiectele si mi-a dat garantii în acest sens având în vedere si cã mina intrã pe proiectul de închidere.

Dl. Ponta spus cã vine la Petrila. Nu a spus data. Probabil în campania electoralã. Important este sã vinã, sã vadã cu ochii dumnealui. Sunt multumit, pentru cã astãzi (marti – n.r.) am fost si la Ministerul Finantelor si la Ministerul Dezvoltãrii, iar mâine (miercuri – n.r.), vom merge si la Ministerul Sãnãtãtii. Da, sunt multumit de discutiile purtate, de modul în care am fost primit si cã am fost asigurat vor fi rezolvate o parte dintre problemele orasului” – a declarat primarul Petrilei, Ilie Pãducel, aflat la Bucuresti.

Ileana Firtulescu