Indivizii au fost condamnati definitiv Tribunalul Hunedoara pentru comiterea  infractiunilor de trafic de droguri de risc si constituire de grup infractional organizat.  Au fost prinsi de politisti pe raza municipiilor Petrosani si Vulcan, în urma unor actiuni, si depusi în Penitenciarul Deva.
Politistii petrosãneni au organizat o actiune de depistare si prindere a indivizilor  condamnati. Astfel, au reusit sã-l prindã pe un bãrbat în vârstã de 57 de ani, condamnat de instanta de judecatã la 3 ani si 8 luni de închisoare cu executare. În cadrul aceleiasi actiuni, a fost depistat un tânãr de 27 de ani, condamnat de aceeasi instantã de judecatã la o pedeapsã de 2 ani si 7 luni de închisoare cu executare si un tânãr de 25 de ani, condamnat la o pedeapsã privativã de libertate de 2 ani si 9 luni (ambii, tot pentru comiterea infractiunilor de trafic de droguri de risc si constituire de grup infractional   organizat).
”Cei trei petrosãneni au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Petrosani, de unde au fost escortati la Penitenciarul Deva, unde îsi vor executa pedepsele privative de libertate”, declarã Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Dupã gratii a ajuns si al patrulea traficant, un vulcãnean de 56 de ani. Acesta a fost prins de politistii din Vulcan si dus la penitenciar. Are de  executat o pedeapsã de 3 ani de închisoare, pentru sãvârsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat si trafic de droguri de risc.
Maximilian Gânju