21 de locuri de joacã sunt în municipiul Vulcan. Cel putin asta sustin autoritãtile locale. Numai cã nu toate locurile de joacã pot fi folosite de cei mici. Sunt echipamente de joacã ce reprezintã un adevãrat pericol.
“În inventarul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat al Primãriei municipiului Vulcan, sunt înregistrate 21 terenuri de joacã pentru copii, realizate în ultimii ani cu fonduri exclusiv de la bugetul local. Acestora li se vor adãuga cel putin încã 4 în perioada imediat urmãtoare în zonele  Colonia-de-Jos, Crividia, Centrul Vechi si Micro 3 B. În acelasi sens, conducerea Primãriei intentioneazã si amenajarea unui spatiu de joacã pentru copiii familiilor ce locuiesc în Blocul C1 de Locuinte Sociale de la Dincã”, aratã autoritãtile locale de la Vulcan.
La iesirea din iarnã echipele ADPP vor demara lucrãri de reparatii si renovãri la toate terenurile de joacã care sunt deteriorate de intemperii sau din alte cauze. În acest context, Directia ADPP a Primãriei transmite tuturor pãrintilor sau însotitorilor copiilor, sã vegheze la utilizarea corectã a terenurilor de joacã si la nerãspândirea gunoaielor în aceste zone, special amenajate pentru copii.
Cosmin BACIU