Vor fi disponibile peste 5.000 de articole, potrivite pentru 60 de sporturi
Shopping City Deva anuntã semnarea parteneriatului pentru deschiderea unui magazin mult asteptat în oras: primul Decathlon din Deva. Magazinul va avea o suprafatã de 1.500 de metri pãtrati. Aici, vizitatorii centrului comercial vor putea gãsi o gamã variatã de articole necesare pentru activitãti sportive si de recreere.
„În 2015, multi dintre locuitorii municipiului Deva au creat si semnat o petitie prin care solicitau deschiderea unui magazin Decathlon în oras, iar prin încheierea acestui parteneriat reusim sã îndeplinim una dintre dorintele clientilor nostri. Suntem în etapa de obtinere a autorizatiilor necesare pentru deschiderea magazinului si sperãm cã primii clienti îi vor trece pragul în curând”, a declarat Andrei Teslici, directorul centrului comercial.
Vizitatorii centrului comercial vor avea la dispozitie în noul centru Decathlon peste 5.000 de articole si echipamente desinate practicãrii a peste 60 de sporturi. Magazinul va avea, pentru început, o echipã de aproximativ 20 de angajati, pregãtiti sã le ofere consultantã clientilor si sã îi ajute sã aleagã produsele care sunt potrivite pentru nevoile si dorintele lor. Aici, pasionatii de sport vor putea accesa o gamã variatã de servicii potrivite pentru mentenanta echipamentelor, cum ar fi: reparatii si întretinere pentru biciclete si schiuri, racordare rachete tenis/badminton, imprimare si personalizare materiale textile. De asemenea, din acest punct de lucru vor putea fi ridicate comenzile plasate on-line.
„În luna martie a acestui an vom deschide cel de al 24-lea magazin din România si sperãm cã vom reusi sã inaugurãm, în curând, si cel de-al 25-lea magazin, la Deva. Designul noului centru corespunde formatului retelei de spatii comerciale Decathlon – „Toate sporturile sub acelasi acoperis” si este în conformitate cu cele mai înalte standarde internationale de proiectare si sigurantã în domeniul retail-ului sportiv”, a declarat Gwenn Hervo, Manager Expansiune Decathlon.
Mai multe informatii despre activitãtile organizate în centrul comercial sunt disponibile pe http://shoppingcitydeva.ro/ si pe pagina de Facebook.
Georgiana Balan