Sfârsitul sãptãmânii trecute a adus la Vulcan, un regal de sah, întrecerea fiind organizatã între cluburi  ce  provin din mai multe colturi ale tãrii.
Din 1 martie si pânã în data de 3 martie, la Centrul ”Sansa” din Vulcan s-a  desfãsurat a 3-a editie  a concursului de sah ”Cupa Dragobetelui”, în organizarea C.S.M. Mihai Viteazu Vulcan si a Consiliului Local al Municipiului Vulcan.  Organizatorii au fost nevoiti sã programeze competitia cu o sãptãmânã dupã sãrbãtoarea româneascã a dragostei din cauza Semifinalelor Campionatelor Nationale de Seniori, care au atras foarte multi iubitori ai sahului, unde si CSM Mihai Viteazul a fost reprezentat de doi sportivi, unul dintre ei (Cucu Ioan Mircea) reusind o meritorie calificare în Finala Campionatelor Nationale de Seniori.
„Avem bucuria sã organizãm a treia editie, deci a devenit o traditie, a Cupei. Ne-am tinut de traditie si am reusit sã aducem, la aceastã sãrbãtoare a sahului, poate 100 de participanti. S-au înscris jucãtori din: Timisoara,  Arad, Ilia, Deva, din toatã Valea Jiului, Râmnicu Vâlcea si avem jucãtori foarte buni. Cel mai bun jucãtor înscris are, de exemplu, peste 2.300 de puncte ELO”, a precizat Ioan Dorel Schiopu, organizatorul întrecerii.
Arbitrul competitiei a fost experimentatul Mihai Partenie, de la Timisoara. Câstigãtorii fiecãrei  categorii de concurs au primit cupe, bani pentru cei clasati pe podium si toti participantii au primit  medalii si diplome. Pentru copii au fost si surprize dulci.
Organizatorii au mai pregãtit participantilor o surprizã: o excursie cu telegondola în Pasul Vâlcan.
Diana Mitrache