Femeia astepta microbuzul într-o statie din municipiul Vulcan, a fost lovitã si lãsatã fãrã posetã. Tâlharii sunt doi minori din localitate.
Potrivit politistilor din municipiul Vulcan, incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 21:50, iar victima, o femeie de 46 de ani se afla în statia de autobuz din zona Unic. Doi tineri s-au îndreptat spre ea, au lovit-o si i-au furat geanta în care avea un telefon mobil si un portofel, cu actele de identitate, carduri bancare si 25 de lei.
”În urma investigatiilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale  Vulcan (cu sprijinul unor martori  oculari) au identificat în scurt timp doi minori, în vârstã de 15 si 16 ani, din localitate, fatã de care se vor efectua cercetãri în legãturã cu fapta reclamatã. Minorul în vârstã de 15 ani a fost condus la sediul unitãtii, asupra acestuia fiind gãsit si portofelul pãrtii vãtãmate”,  precizeazã IPJ Hunedoara.  Adolescentul de 16 ani este cãutat de politisti, iar pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru tâlhãrie.
Maximilian Gânju