ITP la tractoare, cãrute si atelaje, la Petrosani

 

Momârlanii adunati ieri la sediul Consiliului Judetean Hunedoara, biroul din Petrosani au cerut sã nu mai fie nevoiti sã plece cu tractoarele si  atelajele, pe platformã, pânã la Deva, unde sã îsi facã inspectia tehnicã periodicã.
E timp pierdut, au spus oamenii gospodari, care au de lucru la munte cu vitele si pãsunile si, ca atare, prima sedintã de inspectie tehnicã periodicã se va tine sãptãmâna viitoare, aici.
„A fost aici seful RAR Hunedoara, la noi, la Petrosani. Deja, sãptãmâna viitoare vin primii care vor face aici ITP –ul, pentru cã seful RAR si cu un inginer de acolo vor veni în Valea Jiului si vor rezolva probleme. Apoi, pe rând, va fi întocmit un grafic si reprezentantii RAR vor veni la Petrosani  pentru a ajuta oamenii sã nu mai facã naveta la Deva”, a spus Costel Avram, administrator public al judetului Hunedoara. Gospodarii din Valea Jiului care au astfel de vehicule, ce nu au voie sã circule pe drumurile publice, dar care au nevoie de inspectia tehnicã periodicã, vor întocmi tabele si grafice, în functie de perioadele în care mai multi au nevoie de expertii de la Registrul Auto Român, iar acestia vor veni în zona de sud a judetului, special pentru ei,
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.