Tâlharul din Bumbesti Jiu ar putea fi în Vale

 

Bãrbatul care a atacat o vânzãtoare în Bumbesti Jiu, iar apoi a fugit cu aproape 7000 de euro este  cãutat în Valea Jiului.  Potrivit politistilor gorjeni, tâlharul este recidivist si, imediat dupã ce a dat atacul luni, la prima orã dupã ce s-a deschis casa de schimb valutar si amanet, a fugit spre zona noastrã.  Bãrbatul purta o geacã cu glugã rosie, cu dungi albastru si galben si avea gluga trasã pe cap. Imaginile din casa de amanet aratã cum omul a pãrãsit locatia si, cel mai probabil s-a îndreptat spre gara din Bumbesti Jiu, sau a luat o masinã de ocazie.
Imediat ce a intrat în locatie, omul ar fi amenintat-o pe casierã cu un pistol tip airsoft si ar fi împins-o pentru a-l conduce spre seiful în care tinea banii. Unitatea este prevãzutã cu sistem de supraveghere, momentul jafului fiind surprins de camere. Politistii din Hunedoara spun cã au acordat sprijin echipajelor din Gorj, iar acestia din urmã continuã sã îl caute în mai multe zone.
„Echipajele din judetul nostru au acordat sprijin colegilor din Gorj în aceastã actiune. Deocamdatã omul nu a fost identificat si cercetãrile continuã în acest sens si în zona extinsã spre Valea Jiului, în Judetul Hunedoara”, a spus Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara. Surse din cadrul anchetatorilor sustin cã hotul nu ar fi sustras toti banii aflati în casa de schimb valutar. Pe tot parcursul zilei de luni, în defileul Jiului , pe artera rutierã si în gara din Petrosani, au fost organizate filtre, iar acum tâlharul este cãutat în zona noastrã.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Tâlharul din Bumbesti Jiu ar putea fi în Vale

 • 26 februarie 2019 la 21:05
  Permalink

  ,,Talharul ar putea fi in Vale!”La fel de bine ,,ar putea fi”in Bihor,Constanta,Congo,Venezuela etc!Daca tot ne dam cu presupusul!

  Răspunde
  • 27 februarie 2019 la 07:11
   Permalink

   nu trec 2,3 zile fara o talharie fara o spargere fara un furt sau fara vre-o gainarie de duzina in valea jiului…..zona cunoscuta la nivel national pentru astfel de indeledniciri….alaturi de saracie si bautura peste limite……o sa vezi cand va fi prins ….ca e din „‘zona plangerii „‘ ….ai rabdare….zilele gainarului sunt numarate pana ce va fi prins

   Răspunde
   • 27 februarie 2019 la 09:28
    Permalink

    Se pare ca denigrarea Vaii Jiului este activitatea dvs. preferata, dar daca citeati cu atentie articolul observati clar, ca e vorba despre BUMBESTI, iar la nivel national alte zone sunt cunoscute pentru astfel de indeletniciri ( nu „indeledniciri” cum gresit ati scris , iar „vreo” se scrie intr-un singur cuvant, dar e mai greu cu gramatica, e mai usor cu denigrarea), asa ca mai multa atentie si mai multa toleranta nu v-ar strica….

    Răspunde
    • 27 februarie 2019 la 10:32
     Permalink

     nu v-ar strica nici dumneavoastra sa va recunoasteti apartenenta la o zona MIZERABILA.. SARACA …DEPOPULATA….cu oameni care asteapta la coltul strazi „‘portia”‘ sau „‘paharul”‘….pregatiti in orice clipa pentru o faradelege ….cu niste blocuri mizerabile ,decuplate de la utilitatile minime gen apa, energie electrica ,gaz….locuite in mare masura de ” brunetei „… „tatuati”…. cu dosarele penale…..care refuza sa munceasca si consuma aerul de pomana…..veti vedea ca acest gainar de duzina ….este cu siguranta din valea jiului… chiar daca a comis o fapta intr-o alta zona…dupa cum si articolele din presa locala afirma „‘Se presupune a fi din zona valea jiului „‘..si inca un amanunt nesemnificativ pt comentariul dumneavoastra corector…..la populatia care va mai ramas acolo in celebra zona…..un furt, o talharie, o spargere, petrecuta odata la 2,3 zile….e o rata a infractionalitatii nemaintalnita niciunde in romania…..cautati in statistici……v-ar putea ajuta mai mult decat „corectura” unor cuvinte dintr-o realitate sumbra …prezentata chiar de catre presa dumneavoastra …nu de catre x,y,z……uitati-va pe fereastra si admirati-va realitatea inconjuratoare

     Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.