O hunedoreancã de 33 de ani a ajuns la spital dupã ce a fost bãtutã cu pumnii de sotul ei. Victima a ajuns la U.P.U. Hunedoara dupã bãtaia încasatã de la sot, iar angajatii, dupã ce au vãzut starea în care se aflã, au anuntat politia.
”Politistii care s-au deplasat la fata locului au stabilit cã victima, o femeie de 33 de ani,  din municipiul  Hunedoara, în seara de 23.02.2018, în jurul orei 22:00, pe fondul unor discutii contradictorii cu conflict cu sotul, un  bãrbat de 51 de ani, a fost lovitã de acesta cu pumnul”, precizeazã Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Politistii au întocmit formularul de evaluare a riscului, însã femeia s-a opus emiterii unui ordin de protectie provizoriu împotriva  sotului. Agresorul este cercetat penal pentru  violentã în familie. Tot la Hunedoara, o tânãrã a chemat politia pentru cã tatãl ei face scandal. Bãrbatul de 38 de ani din Hunedoara era bãut si se manifesta violent au stabilit politistii ajunsi la fata  locului. Dupã aplanarea conflictului, politistii  au stabilit cã hunedoreanul si-a amenintat verbal sotia si pe cei trei copii.
Astfel, oamenii legii au emis un ordin de  protectie provizoriu pentru o perioadã de 5 zile, în cauzã fiind întocmit si un dosar de cercetare penalã sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare.
Maximilian Gânju