Mirela din Petrosani, la Exatlon în Dominicanã

Mirela Spridon este una dintre cei mai noi concurenti, intrati în concursul ajuns un adevãrat fenomen din Republica Dominicanã. Tânãra este din Petrosani si a intrat în echipa faimosilor.  Mirela a întrat  sãptãmâna trecutã în concurs în echipa rosie si, odatã cu ea în Republica Dominicanã a ajuns si Cosmin Marin.  Potrivit propriilor declaratii, la cei  19 ani ai sãi, Mirela este antrenoare de  fitness si s-a declarat extrem de motivatã sã ia parte la acest  extraordinar concurs.
Cei care au fãcut selectia spun despre Mirela este o fire ambitioasã, care, încã de la vârsta de 3 ani a cochetat cu gimnastica, iar mai apoi a jucat handbal si chiar a fãcut parte dintr-o trupã de dans.
Nicoleta Kiss, mama Mirelei, îsi aminteste cã de micã fatã sa era pasionatã de sport si dans.
“La vârsta de 3 ani am înscris-o la gimnasticã, la Clubul Sportiv de la Petrosani, unde a stat aproximativ 5 ani. Apoi, tot la Petrosani, a practicat handbalul 2 ani de zile, iar apoi a fãcut parte dintr-o trupã de dans cu care a si participat la Românii au Talent. Din clasa a 9-a a mers la fitness zi de zi, iar în timp a ajuns instructor”, ne-a declarat mama Mirelei, Nicoleta Kiss. La Exalton Mirela  a ajuns dupã ce a  participat la un casting, în Bucuresti.

“Mirela este studentã în Bucuresti si s-a înscris pentru a participa la emisiune. A dat mai multe probe sportive  si medicale, a fost selectionatã si asa a ajuns”, mai spune Nicoleta. Organizatorii o  catalogheazã pe Mirela ca si un concurent redutabil, care are o înãltime de 1,69 m si 59 de kg, studentã la drept si o sportivã desãvârsitã, obisnuitã cu competitia si disciplina.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Mirela din Petrosani, la Exatlon în Dominicanã

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.