Prefectul vã asteaptã la Petrila

 

Fabius Kiszely, prefectul judetului Hunedoara va fi, în aceastã sãptãmânã, si la Petrila. Va acorda  audiente tuturor celor care cred cã au probleme legate de institutia pe care o reprezintã si aceasta este cea de a doua rundã de întâlniri directe ale celui ce reprezintã Guvernul României în teritoriu, dupã cea de la Vulcan.
Potrivit unui comunicat remis presei, „locuitorii orasului Petrila sunt asteptati sã semnaleze problemele pe care le au si care sunt în competenta Institutiei Prefectului sau a autoritãtii locale.  Marti, 26 februarie 2019,  între orele 13.00 – 15.00, la Primãria Orasului Petrila va avea loc audienta prefectului judetului Hunedoara, domnul Fabius Tiberiu KISZELY si a primarului orasului Petrila,  domnul Vasile JURCA.
Înscrierile la audiente se fac pânã marti, 26 februarie a.c. ora 10,00 la Registratura Primãriei Petrila” Si la Vulcan, zeci de oameni au venit sã vorbeascã despre diverse probleme cu prefectul judetului Hunedoara, iar o parte dintre problemele lor chiar au fost lãmurite pe loc. Sirul audientelor va continua si în alte localitãti, iar institutia prefectului va anunta din timp populatia cu privire la aceste audiente.
Diana Mitrache

Advertisements