Reprezentantii primãriei din Petrosani au demarat o serie de lucrãri care au vizat reamenajarea parcului amplasat în apropierea clãdirii primãriei.

Toaletarea si îndepãrtarea crengilor uscate ale sãlciilor din respectiva locatie a fost urmatã de cosirea ierburilor si de îndepãrtarea gunoaielor. “Am avut ca obiectiv curãtirea acestui pãrculet de gunoaie, bãlãrii si crengi uscate, ceea ce am si realizat”, a precizat Lucian Dragomir, director SPADPP Primãria Petrosani.

În aceeasi zonã, amplasatã în spatele primãriei, respectiv pe strãzile St. O. Iosif si gen. Dragalina a început si operatiunea de înlocuire a bordurilor. În zilele urmãtoare va demara si asfaltarea strãzilor afectate de înlocuirea conductelor de termoficare. “Vom înlocui bordurile cu altele noi si vom reamenaja trotuarele si strãzile. Acestea vor fi asfaltate pentru a remedia urmãrile operatiunii de înlocuire a conductelor de termoficare uzate”, a mai spus Lucian Dragomir.

Pe de altã parte, în aceeasi zonã, a început si reamenajarea clãdirii fostului cinema “7 Noiembrie”. Lucrãrile sunt executate de cãtre un om de afaceri local care a precizat cã va pãstra destinitia initialã a clãdirii, respectiv cea de cinematograf.

Mircea Nistor