WINTERFEST, 3 zile de vis în Parâng

Zeci de turisti, dar  si localnici din Valea Jiului au ales, la finele sãptãmânii trecute, Parângul. tapinarii, Vita de Vie ACU2STIC, Spleet si Overbeet au încãlzit la maxim atmofera si asa însoritã, iar cei pasionati de schi au putut sã  participe la diverse întreceri. A fost Winterfest, o întreagã industrie în domeniul sporturilor de iarnã si a concertelor, iar organizatorii se aratã  încântati de reusitã.

„În cele 3 zile au avut loc cursuri de schi,  snowboard, urmate de concursuri de Slalom si de asemenea a avut loc un campionat de volei pe pârtie. Activitãtile distractive de pe pârtie au constat în jocuri de teambuilding, stafete si, sãrituri la trambulinã prin foc si multe altele. Creatorii de muzicã pentru suflet Vita de vie acu2tic, tapinarii, Spleet si Overbeet au tinut un mega concert pe data de 16, sâmbãtã, pentru toti turistii din statiune si pentru locuitorii din Petrosani”, spun organizatorii. De altfel, printre cei care au adus distractia la noi la munte se numãrã, pe lângã Primãria si Consiliul Local al municipiului Petrosani, iar primarul Tiberiu Iacob Ridzi a fost la munte chiar cu schiurile, si cei din Uniunea Nationalã a Studentilor din România – UNSR • Casa de Culturã a Studentilor Craiova, Asociatia Grupurilor Locale de Tineret – AGLT • Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei , sau din Organizatia Studentilor din Facultatea de Transporturi.
Toti spun cã s-au relaxat si au avut un week-end excelent, apre ski-ul fiind si el un punct de atractie pentru toatã lumea.

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.