Conducerea Apa Serv Valea Jiului a luat decizia de a  continua programul de fidelizare al propriilor salariati, dupã ce proiectele ”Angajatul lunii”, ”Colectivul lunii” si ”Angajatul anului”  s-au bucurat de un deplin succes în rândul salariatilor, fapt care s-a reflectat în acelasi timp în calitatea si eficienta activitãtilor prestate de personalul operatorului de apã si canalizare din Valea Jiului.
”Competitia este, în orice domeniu, cheia  succesului. Pornind de la aceastã realitate am initiat si noi, în cadrul Apa Serv Valea Jiului, acest tip de competitie între salariati, competitie ale cãrei rezultate nu se reflectã doar în premierea celor mai buni salariati ai nostri, ci în primul rând, printr-o crestere calitativã a serviciilor pe care le oferim si printr-o mai bunã implicare a colegilor nostri în activitãtile profesionale pe care le desfãsurãm”, a declarat Cristian Ionicã, director general al Apa Serv Valea Jiului.
O primã analizã din acest an asupra activitãtii salariatilor Apa Serv Valea Jiului a avut loc în aceste zile. În urma acestei analize, echipa managerialã a decis sã acorde titlul de ”Angajat al lunii ianuarie 2019” urmãtorilor salariati:
– Ardelean Ioan Marius – electrician în cadrul Serviciului Mecano Energetic
– Pãun Daniel – lãcãtus în cadrul Statiei de tratare a apei de la Jiet
– Cristescu Oana – economist în cadrul Serviciului Financiar Contabilitate
Similar, echipa de management a analizat activitatea fiecãrui colectiv din structura organizatoricã a Apa Serv Valea Jiului si a decis cã primul colectiv premiat anul acesta, pentru activitatea din luna ianuarie, trebuie sã fie Colectivul de la  Serviciul Mecano Energetic al ASVJ, respectiv: Ciucur Florin, Cãmãrãsescu Alexandru, Ardelean Ioan Marius, Vladislav David Ionel si Sîrbu Marius.
”Îi felicit pe colegii nostri care au fost premiati pentru activitatea din luna ianuarie si le doresc sã rãmânã la fel de implicati si eficienti în activitatea loc pe tot parcursul acestui an. De asemenea, îi invit si pe ceilalti colegi din echipa Apa Serv sã pãstreze ritmul activitãtii lor la standarde ridicate, astfel încât sã-si sporeascã sansele de a deveni, la un moment dat, cei mai buni dintre salariatii nostri”, a mai precizat Cristian Ionicã, directorul general al ASVJ.  Premiantii lunii ianuarie 2019 de la Apa Serv au fost felicitati în cadrul sedintei lunare de raport, în fata întregii echipe de management si au fost recompensati cu diplome si prime în bani.
Birou Presã Apa Serv Valea Jiului Petrosani