Angajatii CEH primesc mai multi bani din martie

Luna martie le aduce angajatilor din cadrul Complexului Energetic Hunedoara mai multi bani la salariu.  Este vorba despre coeficientii de ierarhizare cu care cresc veniturile, dupã ce salariul minim a crescut si, în plus, sunt sporuri pe care le primesc din 1 aprilie. Sindicatele au avut discutii cu administratia si s-a decis ca acesti bani sã intre în salarii din luna urmãtoare.
„Conducerea administrativã a fãcut o adresã cãtre Consiliul de Administratie pentru a aviza aplicarea coeficientilor de ierarhizare si a sporului de pericol mãrit ca urmare a majorãrii salariului minim. Consiliul de administratie a avizat aplicarea coeficientilor de ierarhizare cu data de 1 martie si aplicarea noului spor de pericol cu data de 1 aprilie”, a declarat Darius Cîmpean, presedintele Sindicatului Muntele.
Mai mult, angajatii din cadrul Complexului Energetic Hunedoara urmeazã sã primeascã si vouchere de vacantã, la fel ca toti ceilalti bugetari.
„Tot în cadrul negocierilor, noi ma cerut conducerii administrative sã cearã aprobarea CA, pentru a începe negocierile privind deconturile partiale pentru biletele de odihnã. CA a avizat si acest lucru si vom începe negocierile, însã, au conditionat finalizarea acestor negocieri dupã aprobarea bugetului, stiut fiind cã acest drept noi nu l-am avut în CCM, si atunci el se poate aplica doar dupã aprobarea bugetului Complexului Energetic Hunedoara”, a mai spus liderul sindical.
Sindicatele vorbesc si despre faptul cã bugetul va fi suficient de mare, asa încât sã cuprindã toate aceste noi bonusuri pentru angajatii de la CEH. Asta, pentru cã multi s-au disponibilizat, o parte s-a pensionat si au rãmas mai putini angajati care sã primeascã aceste bonusuri la salariu.
Diana Mitrache

Advertisements

5 comentarii la „Angajatii CEH primesc mai multi bani din martie

 • 17 februarie 2019 la 19:39
  Permalink

  inseamna ca sunt bani la bugetul statului

 • 18 februarie 2019 la 08:19
  Permalink

  Sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

 • 18 februarie 2019 la 08:40
  Permalink

  f bine valea jiului voteaza PSD

 • 18 februarie 2019 la 09:37
  Permalink

  Articol incomplect, doar sa arate ca minerii primesc bani mai multi. Coeficientul de care vorbiti voi aduce cativa lei la salariul tarifar. Deci nu va ganditi ca ii umple de bani pe mineri. Sunt multi care au salariu minim pe economie si foarte multi cu 100 sau 200 de lei peste salariul minim. Voi carcotasilor, vi se pare normal ca muncitorii din subteran, sa ia plata intre 1300 si 2200.? Si ca sa stiti, majoritatea ar pleca oricand, dar mai au putini ani pana la pensie. Asa ca doamna Diana scrie un articol si despre salariile minerilor, sa stie toata valea ce salarii au.

 • 18 februarie 2019 la 09:38
  Permalink

  Suntei catastrofele mileniului!

Comentariile sunt închise.